Trailers en poster: Hail, Caesar!

hail, caesar

Universal Pictures International

Na het gewichtige drama Inside Llewyn Davis halen de Coen-broers hun komische kant tevoorschijn in het hilarische Hail, Caesar! De film speelt zich af in Hollywoods Gouden Tijdperk, de jaren 50, en volgt een dag uit het leven van Mannix, een filmstudio-‘fixer’.

We kennen Ethan en Joel Coen vooral van drama’s en film noirs, maar daarnaast zijn ze ook absoluut hilarisch. Hun komische kant kunnen we al voorproeven in de trailers van hun nieuwste film: Hail, Caesar! De komedie speelt zich af in de late jaren 50. Eddie Mannix (Josh Brolin) is de ‘fixer’ voor een filmstudio en staat erom bekend snel en stil verschillende problemen op te lossen die Capital Pictures heeft met zijn steracteurs. Mannix komt voor zijn grootste uitdaging ooit te staan: hij moet de grootste ster van de Capital-studio vinden, Baird Whitlock (George Clooney). De acteur werd namelijk ontvoerd door een mysterieuze organisatie, die zichzelf ‘The Future’ noemt.

hail_caesar

Mike Zoss Productions, Working Title Films

De viervoudige Oscarwinnaars Joel en Ethan Coen, bekend van toppers als No Country for Old Men, Fargo en Burn After Reading, schreven en regisseerden Hail, Caesar! Het is een film geworden met een buitengewone sterrencast, die gaat over Hollywood als industrie en zijn sterren van de jaren 50. Naast Josh Brolin (No Country for Old Men) en George Clooney (Gravity) zien we acteurs als Alden Ehrenreich (Stoker), Ralph Fiennes (The Grand Budapest Hotel), Jonah Hill (21 Jump Street), Scarlett Johansson (Lost in Translation), Frances McDormand (Fargo), Tilda Swinton (Burn After Reading) en Channing Tatum (21 Jump Street).

hail,caesar

Mike Zoss Productions, Working Title Films

Op het eerste gezicht lijkt Hail, Caesar! niet zo verschillend van voorgaand komisch werk van de Coen-broers. Ze maakten al eerder Hollywoodsatires of films over de industrie, zoals Barton Fink en The Big Lebowski. Hail, Caesar! is het eerste eigen project van de broers dat kijkt naar Hollywoods Gouden Tijdperk in het bijzonder. Doorheen de film zien we verschillende filmgenres passeren die groot waren in die tijd, waaronder de technicolormusicals en zwaard-en-sandalendrama’s.

In de nieuwe trailer voor Hail, Caesar! krijgen we een mooie teaser van een bijzonder komische scène uit de film. We zien hoe Laurence Lorenz (Fiennes) zijn hoofdrolspeler Tobey (Ehrenreich) de uitspraak van een belangrijke zin in de dialoog probeert aan te leren. Tobey blijft worstelen met het Britse accent, Lorenz maakt het hem dan ook niet meteen gemakkelijk.

It’s … complicated.

Meer ‘shenanigans’ mogen we zeker verwachten in de rest van deze dwaze Hollywoodkomedie. Hail, Caesar! bewonder je in onze bioscopen vanaf 17 februari.

De eerste trailer van Hail, Caesar!:

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.