Carrie schopt keet in een coffeeshop

Sony

Sony

Soms is het ronduit zielig hoe studio’s hun film trachten te promoten. Vooral de zogenaamde viral videos zijn een pest: “Check hieronder de coole viral video voor onze nieuwste flop, Captain America 25! De sequel op Captain America 24 met exact dezelfde plot en exact dezelfde actie. Komt dat zien!”. De grote Amerikaanse studio’s komen op dat vlak ook nooit met een goed idee af, eigenlijk een beetje zoals hun films. De echt maffe stoten komen van kleine projecten. Herinnert u zich de blote, fietsende boerenpummels op de Croisette in Cannes? Wat een maffe truuk was me dat.

Graag besparen we jullie hier bij Supercalifragilistic dan ook de moeite. Maar vandaag niet. Toegegeven, onderstaande clip heeft veel weg van zo’n flauwe promo. Om te beginnen zetten ze “viral” in de titel, wat al aangeeft dat ie juist niét viral is. Ten tweede is een clip met 4.000 views bezwaarlijk viral te noemen. En ten derde haat iedereen toch gewoon dat verdomde woord.

Los van dat gemekker: deze stunt voor Carrie kan er nog net door. Een paar paljassen bouwden een café zodanig om dat ze er de nietsvermoedende klanten mee de stuipen op het lijf konden jagen. Het is redelijk lame gefilmd – inzoomen op die verbaasde smoeltjes, inzoomen zeg ik u! – maar verborgen camerabeelden bijven de max.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS:

Comments are closed.