Insidious 2: Masters of Scare

Filmdistrict

Filmdistrict

Hier bij ons wordt er niet zoveel hetze rond gemaakt als in de Verenigde Staten, maar binnen twee weken is het weer eens Halloween. En dit jaar ligt al vast hoe je dat het beste viert: samen gaan griezelen in de cinema, by courtesy of  James Wan. Die schotelt ons op 30 oktober namelijk Insidious 2 voor. In de featurette hieronder bespreekt hij samen met zijn co-scenarist for life Leigh Whannell wat ze hun publiek proberen aan te doen: in de cinema collectief de broek vol schijten van de schrik.

Whannell: You’ve got to provide the scares.

De Lambertfamilie die het zo te verduren kreeg in de eerste Insidious keert terug voor nog meer angstaanjagende gruwel. Welke duistere geheimen uit zijn jeugd achtervolgen vader Josh? Kan hij afrekenen met zijn demonen? Met The Conjuring leverde Wan dit jaar al een hit aan de kassa af. Maar Insidious 2 ziet er toch donkerder en gewelddadiger uit.

Dit geslaagde horrorjaar kunnen we nu afsluiten met waarschijnlijk de grootste knaller van allemaal. Een waarlijke master of scares, James Wan knijpt wederom het kieken uit uw vel.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Comments are closed.