Vroaaar op Piccadilly

Universal

Universal

Fast & Furious was één van die franchises die me geen ene moer kon schelen. Tenminste tot Dwayne Johnson er zijn overmaatse vuist in plantte. En regisseur Justin Lin de wijze beslissing nam om het debiele tuningwereldje achter zich te laten en deel vijf om te bouwen tot een opwindende heistfilm. Fast Five was dé guilty pleasure van 2011: luid, oerdom maar tegelijk spectaculair (die finale!) en dikke fun.

Of ook Fast & Furious 6 volgens dezelfde receptuur is klaargemaakt, weten we over enkele dagen. Om u al een beetje in sfeer te laten komen, gunnen we u nog een blik – mat azuurblauw gelakt met een spoilerke er op – achter de schermen van één van de vele racescènes. In het bijzonder een autoduel tussen Dominic Toretto (Vin Diesel) en zijn doodgewaande ex-liefje Letty (Michelle Rodriguez) op het bekende Piccadilly Circus in Londen.

Justin Lin noemt de scène zowat het hart van deel zes – altijd gniffelen als regisseurs van dit soort onzin doen alsof hun film écht wel over iets gaat. Maar het merendeel van de fans zal dit gewoon zien als een zoveelste actiescène waarin uitlaten ronken en rubber smelt. En voor wie de trailer gezien heeft lijkt dit niet eens de spectaculairste scène van de film te worden.

Fast & Furious 6 loopt van komende woensdag in alle Belgische zalen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.