Wim Willaert terug van vakantie

Offline

Lumière

Vanaf 5 september kan je in de bioscoop terecht voor Offline, een nieuwe Vlaamse film. In de eerste teaser maken we kennis met Rudy. Hij is werkzoekende. zijn zoektocht naar de job van zijn leven is er eentje met vallen en opstaan. Rudy wordt gespeeld door Wim Willaert, de altijd fascinerende acteur uit Red Sonja22 mei en Ex-drummer.

Offline is het aangrijpende speelfilmdebuut van de Gentse regisseur-scenarist Peter Monsaert. Hij levert een bijzondere mix van humor, ontroering en oprechte emoties af. De fantastische soundtrack is van de strafste Belgische rockgroep van het moment: Triggerfinger.

Waarom Monsaert voor deze groep heeft gekozen verklaart hij als volgt:

“Op het vlak van de muziek wilde ik genrematig vertrekken van de voorkeur van het hoofdpersonage. Rudy groeide op met hard rock en vindt nu zijn gading in de melancholie van blues rock. Uitgepuurde elementen uit dit laatste genre kunnen perfect subtiele ondertonen vormen die de existentiële eenzaamheid van het hoofdpersonage onderstrepen. Als componisten voor de soundscore wilde ik graag Trigerfinger engageren, zij combineren in hun muziek net de uitersten die Rudy in zich draagt: woede en onrust in combinatie met gelatenheid en melancholie”.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.