Zolang de Wolverine kan klauwen

The Wolverine

20th Century Fox

25 dollar of euro ga je nog niet moeten betalen voor een bioscoopticket voor The Wolverine. Aan dat doemscenario van Steven Spielberg zitten we (nog) niet. Dat betekent dat je aan de ‘democratische’ prijs van vandaag binnen afzienbare tijd nog eens kunt klauwen samen met onze favoriete X-Men.

Wolverine reist deze keer naar Japan. Uit zijn element in een onbekende wereld moet Wolverine de confrontatie aangaan met onverwachte en dodelijke tegenstanders in een strijd op leven en dood. Het zal hem voorgoed veranderen. Voor het eerst voelt hij zich kwetsbaar en wordt hij tot aan zijn fysieke en emotionele grenzen gedreven. Wolverine staat niet enkel voor een strijd tegen het staal van de samurai, maar ook tegen zijn eigen onsterfelijkheid.

De hoeveelste trailer/spot dit is van de film ben ik vergeten. Wat ik wel onthoud is dat je heel wat andere beelden ziet van deze sequel. Misschien teveel beelden als je alle promotiemateriaal samenlegt. Deze trailer begint letterlijk explosief. Vermoedelijk met de ontplofte kernbom in Hiroshima tijdens de Tweede Wereldoorlog. De redding van een soldaat zet het hele verhaal in gang. Terwijl Logan het verlies van zijn geliefde Jean Grey verwerkt botst hij in Japan op de duivelse Viper (Svetlana Khodchenkova, zeg dat eens 5 keer na elkaar). Zij is een van zijn geduchte tegenstanders in de film. Een even belangrijke figuur die veel aandacht krijgt in deze trailer is een oude man. Wat die Wolverine kan geven is duidelijk genoeg. Maar hoe hij het kan doen en of Wolverine ingaat op het aanbod zijn twee andere vragen.

De vraag die ook gesteld wordt bij deze Wolverine, is of dit de laatste keer is dat we Hugh Jackman zullen zien als Wolverine. Tenminste in een soloverhaal. Er rijzen samen met de zon vragen op, of het niet tijd is dat de klauwen aan een jongere acteur worden doorgegeven. Alles zal afhangen van hoe goed of hoe slecht deze Wolverine het doet aan de kassa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , ,

Comments are closed.