Win dvd’s Captain Phillips

Sony Pictures

Sony Pictures

Een kapitein stapt als laatste man van zijn schip. En in het slechtste geval gaat hij met dat schip kopje onder. Het is een regel die Tom Hanks op een briljante manier hanteert in de superspannende film Captain Phillips. Hanks verdiende op zijn minst een Oscarnominatie voor alweer een van de beste rollen in zijn carrière. Je kunt het vanaf nu zelf bekijken dankzij de dvd en de blu-ray.

I came too far, I can’t give up.

Sony

Regie: Paul Greengrass
Cast: Tom HanksBarkhad Abdi
Muziek: Henry Jackman

Captain Phillips is de reconstructie van de kaping van het Amerikaanse containerschip Maersk Alabama door Somalische piraten. De focus ligt op Alabama-kapitein Richard Phillips (Tom Hanks) en de Somalische piratenleider Muse, door wie Phillips gegijzeld wordt. De twee staan voor een onvermijdelijke ramkoers als Muse en zijn mannen het ongewapende schip van Phillips aanvallen. Plots wordt het onze kapitein duidelijk dat het geen vissers zijn, maar dat het echt menens is.

It was supposed to be easy. I take ship… ransom… nobody get hurt.

Sony

Barkhad Abdi zet net als Tom Hanks een indrukwekkende rol neer. Hij kreeg tal van nominaties. Maar het leven is niet altijd vol glitter. Zo ging Abdi  na de opnames terug gaan werken in een autobedrijf. Het is na de succesvolle doortocht in de bioscoop dat hij die job opgaf voor een acteercarrière. Of het hem lukt moeten we samen met hem nog afwachten. Maar ondertussen mag je zeker eens diep in zijn ogen kijken en rillen.

De film staat niet voor niets in onze top 10 van opvallendste films van  2013.

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg van Captain Phillips.

  • Deelnemen kan van 24 maart tot en met 28 maart 2014
  • Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag.
  • Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners van België! 
  • Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten.
  • Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.