Win dvd’s Despicable Me 2

Universal

Universal

Enkele jaren geleden maakten we voor het eerst kennis met een leger van kleine bewegende tic-tacs ofte Minions. Ze zijn de slaafjes van de slechterik Gru. Toen moesten ze hem helpen met het veroveren van de maan. In Despicable Me 2 van Illumination Entertainment is superschurk Gru terug. Een leven vol misdaad heeft hij achter zich gelaten om voor zijn drie dochters te zorgen. De zaken nemen een overwachte wending wanneer hij wordt benaderd door een super-geheime organisatie die wereldwijd schurken opspoort. Samen met zijn nieuwe partner Lucy Wilde beginnen Gru en de Minions aan een onvoorspelbaar en onvergetelijk avontuur.

Universal

Universal

Terwijl Gru de liefdevolle huisvader speelt, met noodzakelijke verkleedpartijen, wordt er op Antartica een laboratorium gestolen. De Anti-Villain League wil met de hulp van Gru de dader vinden. De sporen leiden naar El Macho. Een klein detail is dat die dood zou moeten zijn. Naast zich zorgen maken over El Macho, moet Gru ook opletten dat de zoon van de schurk niet met zijn dochter Margo gaat lopen. Het is duidelijk dat Gru handen en ogen tekort komt wanneer ook zijn trouwe kleine gele Minions worden ontvoerd.

Een schot in de roos is opnieuw de muzikale omkadering van deze sequel. Pharrell Williams brengt je helemaal in vervoering dankzij een hele mooie combinatie van zomerse nummers. Zelfs koude temperaturen en regenweer verdwijnen bij het horen van de muziek. En dat gaat ook op voor de instrumentale score van Heitor Peirera. Wil je weten hoe deze animatie afloopt? Wel, dan kan je gewoon deelnemen aan onze wedstrijd.

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg van Despicable Me 2.

  • Deelnemen kan van 28 oktober tot en met 1 november 2013
  • Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag.
  • Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België
  • Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten
  • Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

Deze wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.