Win dvd’s Disconnect

Lumière

Lumière

In onze huidige sociale mediamaatschappij zijn we zowat met iedereen verbonden. Is het niet rechtstreeks, dan is het wel via een andere sociaal hulpmiddel van vrienden (en via vrienden van die vrienden). Over die verbondenheid, de voordelen en gevaren gaat Disconnect.

Lumière

Regisseur: Henry Alex Rubin
Cast: Paula PattonAlexander Skarsgard, Max ThieriotJason BatemanHope DavisFrank GrilloMichael Nyqvist, Andrea RiseboroughJonah Bobo
Muziek: Max Richter

Disconnect brengt verschillende verhaallijnen samen over mensen die op zoek zijn naar echte verbintenis in een wereld waarin iedereen virtueel met elkaar verbonden is. De verhalen ontwikkelen zich via aangrijpende gebeurtenissen. Verrassende twists onthullen een schokkende realiteit over ons dagelijks gebruik van communicatietechnologie. We leren talrijke onvergetelijke personages kennen, gespeeld door een fantastische cast, met eigentijdse, herkenbare verhalen.

Alexander Skarsgard wordt bijvoorbeeld het slachtoffer van creditfraude. Er is het leren verder leven zonder een kind. Vrouwen veranderen in cougars die via chatrooms jongere mannen opscharrellen. En het pesten op school eindigt niet langer na het laatste belsignaal. Door de sociale media wordt dat pesten zelfs makkelijker, sneller en anoniem. Henry Alex Rubin toont dat alles niet gewoon zwart-wit is. Iedereen is dader en slachtoffer. En net dat maakt deze film interessant.

Lumière

Lumière

Het resultaat is een stijlvolle, meeslepende en actuele ontleding van de manier waarop technologie onze levens en relaties beïnvloedt. Hoe komt het dat we meer verbonden zijn dan ooit tevoren – en toch verder uit elkaar leven dan voorheen?

Een mozaïekfilm is altijd een gewaagde keuze. Het gaat niet louter om het voldoende uitdiepen van verhaallijnen en personages. Maar dat alles ook op een uitgebalanceerde manier kunnen samenbrengen, zonder dat je het einde van de eerste seconde ziet aankomen. Gelukkig weet Henry Alex Rubin wat hij moest doen.

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg van Disconnect.

  • Deelnemen kan van 21 oktober tot en met 25 oktober 2013
  • Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag.
  • Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België
  • Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten.
  • Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.