Win dvd’s Hope Springs

Eone

Eone

Daniel Day-Lewis grapte tijdens de Oscars nog dat hij oorspronkelijk de rol van Margareth Thatcher zou spelen in The Iron Lady. Meryl zou die van Lincoln spelen in de gelijknamige film. Het zorgde voor de nodige hilariteit. Maar ik denk dat Meryl op haar manier nog een prima Amerikaanse president zou kunnen spelen. Streep kan veel rollen aan. Dat bewijst ze nog meer eens in Hope Springs.

Eone

Regie: David Frankel
Cast: Tommy Lee Jones, Meryl Streep, Steve Carell
Muziek: Theodore Shapiro

De liefde en de passie is aan het begin van een relatie altijd hevig, sterk en onuitputtend. Na jaren van huwelijk wordt een mens al snel gewend aan het draaien van de wereld en de snelheid van de wind. Die gewoonte heeft zich ook meester gemaakt over het huwelijk tussen Arnold (Tommy Lee Jones) en Kay (Meryl Streep). Het ontbijt verloopt volgens een dagelijks ritueel. Een hoogtepunt tegenwoordig is een nieuw kabelabonnement vol zenders waar ze niet eens naar kijken.

Het koppel zit duidelijk in een dipje. Na 30 jaar is dat begrijpelijk. Maar de twee willen hun relatie nieuw leven inblazen. Daarom volgen ze een week lang relatietherapie bij Dr. Feld (Steve Carell). Met de hulp van opdrachten moeten de twee terug naar elkaar groeien. Maar de ene opdracht is al minder evident dan de andere.

Eone

Je leest het Hope Springs in een luchtige, goedgemaakte en grappige relatiekomedie. Eentje in de lijn van It’s Complicated, Crazy, Stupid, Love en Something’s Gotta Give. Regisseur David Frankel bracht in het verleden de bitch in Meryl Streep naar boven dankzij het zeer gesmaakte The Devil Wears Prada. Deze keer laat hij haar schitteren als een desperate housewive waar een man nog steeds van kan genieten in alle betekenissen en manieren die je maar kunt bedenken.

Moet ik je nog overtuigen dat je zal genieten van deze komedie? Neen toch. En daarom geeft Supercalifragilistic 3 dvd’s weg van Hope Springs. Deelnemen kan van 4 maart tot en met 8 maart 2013. Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.