Win dvd’s Kingsman: The Secret Service

Kingsman The Secret Service

20th Century Fox

Kingsman: The Secret Service is, na een release op Digitaal HD, sinds 17 juni verkrijgbaar op blu-ray en dvd. Supercalifragilistic geeft in alle geheim 3 dvd’s weg van deze verrassende must have spionagefilm met fenomenale cast en oer-Britse humor.

 Kingsman: The Secret Service

20th Century Fox

Regisseur: Matthew Vaughn
Cast: Colin Firth, Taron Egerton, Michael Caine, Sophie Cookson, Mark Strong en Samuel L. Jackson
Muziek: Henry Jackman, Matthew Margeson

Fans van het spionagegenre en pure Britse humor likken weer hun duimen en vingers af. De onvoorspelbare actiekomedie Kingsman: The Secret Service geeft een verfrissende twist aan het hele genre. Niet alleen de verrassende plotwendingen, maar ook de kunstige special effects en de briljante cast maken samen het geheel: een knap staaltje vakmanschap en een must see spionageprent.

Een uiterst geheime organisatie rekruteert Eggsy, een veelbelovende straatjongen, voor een ultra-competitief spionnentrainingsprogramma. Precies op dat moment ontstaat er een onheilspellende dreiging in de vorm van het gestoorde hightech-genie Valentine (Samuel L. Jackson). Regisseur Matthew Vaughn voegt zijn unieke stijl toe aan het filmgenre, samen met een ijzersterke cast.

Kingsman: The Secret Service is een spionnenfilm bomvol actie en humor. Je krijgt een oer-Britse spion die ‘in every inch a gentleman’ is, een uit de kluiten gewassen straatschoffie en een knettergekke internetmiljonair. Het ruikt allemaal naar James Bond, Jason Bourne en Johnny English, maar Vaughn brengt alles op een verfrissende manier op het scherm.

 Kingsman: The Secret Service

20th Century Fox

Blu-ray:

De blu-ray biedt een prachtige galerie met beeldmateriaal van achter de schermen en foto’s van de filmproductie. De featurette geeft je in 90 minuten een exclusieve blik op de iconische stijl van de film, de gevechten, de gadgets en meer.

Dvd:

Ook op de dvd bekijk je de unieke galerie. Daarnaast is Panel to Screen een aanrader. Daarin bekijk je de opleiding van een 21e-eeuwse superspion.

Digital HD:

De Digital HD-versie is al sinds 26 mei verkrijgbaar via de Apple iTunes Store, Google Play en Microsoft Xbox. Digital HD biedt snelheid, gemak en de beste digitale kwaliteit.

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg van Kingsman: The Secret Service.

  • Deelnemen kan van 22 t.e.m. 26 juni 2015.
  • Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag.
  • Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners van België! 
  • Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten.
  • Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , ,

Comments are closed.