Win dvd’s Man of Steel

Warner Bros.

Warner Bros.

De acteurs die filmhelden spelen veranderen. De verhalen die ze beleven wijzigen lichtjes, maar de held die blijft bestaan. Na een succesvolle reboot van Batman (en met het oog op de nieuwe reboot met Ben Affleck als de vleermuis) blaast Christopher Nolan samen met Zack Snyder Superman nieuw leven in dankzij Man Of Steel. Ze doen dat met de nodige tromgeroffel, explosies, ongezien stuntwerk en een emotionele en breekbare band tussen een zoon en zijn ouders.

Out there, amongst the stars, he will be free

Warner Bros.

Warner Bros.

Regie: Zack Snyder
Cast: Henry Cavill, Kevin Costner, Amy Adams, Russel Crowe, Laurence FishburneMichael Shannon
Muziek: Hans Zimmer

Een kleine jongen ontdekt dat hij over uitzonderlijke krachten beschikt, die niet van de planeet Aarde afkomstig kunnen zijn. Als jonge man reist hij de wereld rond, om te ontdekken wie hij is en waar hij vandaan komt. Hij zal echter de held in zichzelf moeten ontdekken om de wereld van de ondergang te redden, en een symbool van hoop te worden voor de hele mensheid.

De Brit Henry Cavill heeft de eer om zich bij het illustere rijtje van acteurs te voegen die ooit de mythische rode cape aantrokken. Zijn blauw pak is deze keer een extra large, kwestie van dat zijn immens stoere borstkast mooi tot uiting komt. De S blinkt als nooit tevoren en staat nog steeds symbool voor hoop. Die hoop hebben de mensen nodig wanneer onze Superman oude bekenden tegen het lijf loopt. En dan heb ik het niet over de bevallige Louis Lane.

Born on Krypton and raised on Earth, you had the best of both and were meant to be the bridge between two worlds

Man of Steel is naast een superheldenfilm vol actie, ook een verhaal over een zoektocht naar de oorsprong van Superman. We volgen hoe de ouders van Kal-El hun zoon redden, terwijl hun thuisplaneet Krypton wordt verwoest. De kleine baby landt op Aarde en beleeft er ondanks alle liefde en zorg van zijn nieuwe ouders een ongelukkige jeugd. Als Clark moet hij immers zijn krachten verborgen houden voor zijn medeleerlingen. Pas als de tijd rijp is en de mensheid er klaar voor is, mag Clark terug Kal-El zijn.

Warner

Warner

Net als voor Superman, was destijds de tijd nog niet rijp voor Henry Cavill voor het spelen van James Bond. Maar de tijd bewijst dat Cavill wel op een overtuigende manier deze DC Comic superheld met hart en ziel vertolkt. Hij laat zich omringen door een pak sterke acteurs in de bijrollen. Amy Adams speelde tijdens de casting voor Nolans Batman de rol van Rachel. Deze keer zie je haar niet alleen in de vele extra’s, maar ook schitteren op het scherm als de journaliste die geen gevaar kent. En ze voelt zich vanzelfsprekend sterk aangetrokken tot de man in spandex.

Componist Hans Zimmer werd aan het project verbonden toen een journalist hem foutief had geïnterpreteerd. Zimmer verontschuldigde zich bij Snyder, maar die was gewonnen voor een samenwerking. Zeker omdat Zimmer puik werk had afgeleverd voor Batman. De Duitser doet dat voor Man of Steel opnieuw. De bekende Zimmer rollercoaster wisselt hij af met enkele gevoelige thema’s die de personages en hun relaties beklemtonen.

Man of Steel is vanaf 23 oktober beschikbaar op blu-ray™, 3D blu-ray™, 3D blu-ray™ Limited Edition, dvd en VOD!

Extra’s:

  • Krypton Decoded (DVD, BD, 3D BD, Limited Edition) – Dylan Sprayberry (Clark Kent, 13 jaar) gunt ons een blik op de geweldige Krypton technologie, wapens en ruimteschepen uit Man of Steel.
  • All – Out Action (BD, 3D BD, Limited Edition) – Het realisme van de actiescènes uit Man of Steel is van een niveau dat nooit eerder getoond werd in een superheldenfilm.
  • Strong Characters, Legendary Roles (BD, 3D BD, Limited Edition) Ontdek de legendarische personages uit de Superman – geschiedenis, en zie hoe ze geëvolueerd zijn in dit nieuwe hoofdstuk van het Superman – verhaal.

Supercalifragilistic geeft 2 dvd’s weg. Deelnemen kan van 21 oktober tot en met 25 oktober 2013.

  • Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag.
  • Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België
  • Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten.
  • Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , ,

Comments are closed.