Win dvd’s Quartet

A-Film

A-Film

Er staat geen leeftijd op een debuterende regisseur. Joseph Gordon-Levitt verovert momenteel de filmwebsite IMDb dankzij zijn Don Jon. Al iets ouder maar in zijn jongere jaren ook een vrouwenverslinder is Dustin Hoffman. De acteur uit Rain Man en Outbreak maakt zijn debuut achter de camera met Quartet.

This is not a retirement home, it is a madhouse!

A-Film

RegisseurDustin Hoffman
Cast: Maggie Smith, Michael Gambon,  Billy ConnollyTom Courtenay
Muziek: Dario Marianelli

In een huis voor gepensioneerde musici wordt het jaarlijkse concert voorbereid ter ere van wijlen Guiseppe Verdi’s verjaardag, de beroemde Italiaanse componist. De komst van Jean (Maggie Smith), ex-vrouw van een van de bewoners, zorgt voor een hoop opschudding. Jean gedraagt zich als een echte diva, maar ze weigert mee te zingen. Toch zal de voorstelling door moeten gaan…

Make up your mind, dear.

In 1978 was Dustin Hoffman begonnen als de regisseur van Straight Time. maar na enkele dagen gaf hij de regie aan Ulu Grosbard. Zowel acteren als regisseren was voor Dustin net te moeilijk. Deze keer hield Hoffman vol. En hij houdt stand. Hoffman heeft tijdens al zijn acteerjaren duidelijk goed opgelet. Hij weet hoe hij een verhaal en de bijhorende personages tot leven brengt. En dat gaat altijd vlotter als je werkt met talent.

A-Film

Dat talent is zeker aanwezig. Maggie Smith kneedt en vormt haar personage zoals zij dat alleen maar kan. Ook Pauline Collins (bekend van Shirley Valentine) blijft nog steeds een heerlijke vrouw om naar te kijken. Je zou bijna de mannen vergeten, bijna. Michael Gambons verschijning vraagt even wennen zonder de lange baard en hoed van tijdens de Harry Potter-films. En Billy Connolly die is gewoon weer zijn charmante zelve.

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg van Quartet. Deelnemen kan van 30 september 2013 tot en met 4 oktober 2013.

  • Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag.
  • Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België
  • Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten.
  • Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.