Win dvd’s Star Trek Into Darkness

Paramount

Paramount

Voor een tweede keer vliegt het ruimteschip Enterprise in deze jongere formatie doorheen de ruimte. De bemanning doet dat in Star Trek Into Darkness. Regisseur J.J. Abrams haalt hiervoor twee oude bekenden uit het verleden. De eerste is acteur Peter Weller. Hij is nog steeds enige echte RoboCop. De tweede is Benedict Cumberbatch. De Brit speelt een personage dat Star Trek-fans allemaal kennen uit het verleden.

There’s greatness in you, but there’s not an ounce of humility.

Paramount

Regie: J.J. Abrams
Cast: Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, Benedict Cumberbatch, Simon Pegg, Anton Yelchin
Muziek: Michael Giacchino

De bemanning van de Enterprise wordt teruggeroepen naar de Aarde. Starfleet en alles waar die voor staat, is vernietigd door een onstuitbare bedreiging vanuit hun eigen organisatie. De wereld verkeert in crisis en heeft meer weg van een oorlogsgebied. Captain Kirk leidt de klopjacht op de levensgevaarlijke dader, met wie hij nog een persoonlijke rekening wil vereffenen. Er volgt een groots strategisch schaakspel op leven en dood. Liefdesrelaties en vriendschappen staan onder druk en offers moeten worden gemaakt voor de enige familie die Kirk nog heeft: zijn bemanning.

Dat klinkt als een film die je wilt zien. En dat is zeker het geval voor deze Into Darkness. De banden tussen de personages en het publiek worden versterkt, zowel door de talrijke actiemomenten als door de scènes waarin Kirk persoonlijk verlies moet incasseren. Maar Kirk is ook nog steeds de kleine jongen uit de eerste film. Hij raakt door zijn ongehoorzaamheid en niet volgen van de regels flink in de problemen. moet oplossingen vinden wil hij erger voorkomen. Die oplossing kan wel eens zijn eigen leven kosten.

You think you world is safe? It is an illusion.

Paramount

Benedict Cumberbatch is de gedroomde tegenstander. Hij is niet altijd wie hij lijkt en geeft zijn verborgen agenda maar beetje bij beetje prijs. Met zijn stembanden zorgt hij voor ontelbare orgasmes bij zijn cumberbitches. En zo vliegt de film steeds in een goed onderbouwde spanning over het scherm. De bemanning wordt steeds mentaal als fysisch uitgedaagd en tot het uiterste gedreven willen ze terugkeren voor een derde film. Nieuwkomer Alice Eve kreeg veel aandacht in de pers voor haar moordlichaam. Terecht, maar Eve biedt meer dan dat.

Star Trek Into Darkness verschijnt zoals steeds op dvd en blu-ray. De film verschijnt ook in een duobox met Star Trek (2009), moest er toch een ziel zijn die de eerste film toch nog niet in huis heeft.

Supercalifragilistic geeft drie dvd’s weg van Star Trek Into Darkenss. Deelnemen kan van 9 september 2013 tot en met 13 september 2013. Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in BelgiëDubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten. Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS:

Comments are closed.