Win dvd’s Take This Waltz

Eone

Eone

Elk jaar verschijnt er The Black List. Dat is een lijst van beste scenario’s die nog niet omgevormd zijn tot een film. Maar lang duurt het dan niet voordat er met geld wordt gesmeten en dat het filmen kan beginnen. Ook het scenario van Take This Waltz stond destijds op die begeerde lijst. Sarah Polley is de gelukkige vrouw die op basis daarvan een realischtische film heeft mogen maken.

Eone

Regie: Sarah Polley
Cast: Michelle Williams, Seth Rogen, Luke Kirby, Sarah Silverman
Muziek: Jonathan Goldsmith

Je bent gelukkig getrouwd. Je leven verloopt naar wens. En plots word je smoorverliefd op de buurman. Wat doe je dan? Is het een tijdelijke bevlieging of is de buurman eigenlijk je grote liefde? Dat is het dilemma van Margot (Michelle Willams). Ze is echter getrouwd met kookboekenschrijver Lou (Seth Rogen). Margot wil natuurlijk de goede beslissing nemen en besluit dat ze haar buurman Daniël (Luke Kirby) beter moet leren kennen. Wat volgt is een passionele, hete en geladen zomer. Take This Waltz is een prachtig liefdesdrama met een glimlach.

Life has a gap in it… It just does. You don’t go crazy trying to fill it.

Eone

De regie van dit romantisch drama is zoals gezegd in handen van Sarah Polley. Zij ontving een Oscarnominatie voor haar regiedebuut Away from Her. Michelle Williams moet ik jou niet meer voorstellen. De actrice uit My Week with Marilyn is al jaren na elkaar genomineerd geweest voor tal van prijzen voor haar vele mooie en oprechte vertolkingen.

Ook Seth Rogen ken je. Hem zie je vooral spelen in komedies die aan de pikante kant zijn op vlak van humor. Hij is vaak ook verantwoordelijk voor die humor als scenarist van die films. Relatieve nieuwkomer is Luke Kirby als de buurman. Hem herken je van de films Mambo italiano en Halloween: Resurrection. Een andere naam die filmmuziekliefhebbers herkennen die van Goldsmith. Jonathan Goldsmith is immers de zoon van Jerry Goldsmith, de bekende componist van onder andere The Mummy, Star Trek en Air Force One.

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg van Take This Waltz. Deelnemen kan van 21 januari tot en met 25 januari 2013. Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.