Win dvd’s That Akward Moment

That Awkward Moment

EOne

Zac Efron kent iedereen als de brave, zingende tiener in de High School Musical-films. De jongeman timmert ondertussen flink aan zijn carrière én aan zijn lijf. Het resultaat van dat laatste heeft heel de wereld gezien tijdens de recente MTV Movie Awards toen zijn kleren letterlijk van zijn gespierd torso werden gerukt. Van een akward moment gesproken. Maar laat dat nu ook net de titel zijn van Efrons komedie That Awkward Moment die op 18 juni verschijnt op dvd en blu-ray.

I was going to make you wait, and then I realized I’m a dude.

That Awkward Moment

EOne

Regie: Tom Gormican
Cast: Zac Efron, Miles Teller, Michael B. Jordan, Imogen Poots
Muziek: David Torn

Mikey (Michael B. Jordan) hoort van zijn vrouw dat ze van hem wil gaan scheiden. Hij besluit samen met zijn vrienden (Zac Efron en Miles Teller) om samen single te blijven en zoveel mogelijk one night stands te scoren. Maar als de jongens alle drie vrouwen tegenkomen die ze erg leuk vinden, wordt het steeds lastiger om zich aan hun belofte te houden.

It was a marriage proposal.

Ze proberen hun gevoelens geheim te houden, terwijl de grenzen tussen seks, daten en een relatie langzaam beginnen te vervagen… Is hun vriendschap bestand tegen zoveel leugens? En is het wel mogelijk om een goede relatie te krijgen als je er niet vol voor durft gaan

Extra’s:

•Deleted Scenes (BD, DVD)

Wil je weten hoe dit verhaal afloopt en waarom Zac Efron naakt boven een toiletpot hangt, dan moet je zeker de film bekijken. Met Supercalifragilistic kan dat zelfs voor gratis en voor niets.

  • Deelnemen kan van 16 juni tot en met 20 juni 2014
  • Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag.
  • Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners van België! 
  • Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten.
  • Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.