Win dvd’s The Theory of Everything

The Theory of Everything

Universal Pictures Benelux

In 1998 startte Eddie Redmayne een carrière die vermeldenswaardig is. Kijk maar eens op IMDb. In de afgelopen jaren deelde hij het scherm met onder anderen Angelina Jolie, Cate Blanchett, Julianne Moore, Hayley Atwell, Michelle Williams en Amanda Seyfried. Lang niet slecht. Voor The Danish Girl wordt hij zelf een vrouw.

Maar laten we eerst nog even terugkeren naar The Theory of Everything. Dankzij deze film mag hij zich voortaan een Oscarwinnaar noemen.

Your glasses are always dirty.

The Theory of Everything

Universal Pictures Benelux

Regie: James Marsh
Cast: Eddie Redmayne, Felicity Jones, David Thewlis, Emily Watson
Muziek: Jóhann Jóhannsson

Op 21-jarige leeftijd krijgt Cambridge-student Stephen Hawking (Eddie Redmayne) een schokkende diagnose, net op het moment dat hij in Jane Wilde (Felicity Jones) de liefde van zijn leven vindt. Met de onvermoeibare Jane aan zijn zijde begint Stephen aan zijn meest ambitieuze wetenschappelijke onderzoek naar datgene waar hij zo weinig van heeft: tijd. Samen trotseren ze meer dan iemand ooit had durven dromen.

Zo opvallend en groots als Stephen Hawkings ontdekkingen zijn, zo memorabel is het leven van de man zelf. Hawking overleefde tegen alle verwachtingen in zijn ziekte. Ja, hij is aan een rolstoel gekluisterd, maar je kan alleen maar bewondering voor hem hebben.

There should be no boundaries to human endeavor. We are all different. However bad life may seem, there is always something you can do, and succeed at. While there’s life, there is hope.

The Theory of Everything

Universal Pictures Benelux

Net als Daniel Day-Lewis in My Left Foot, Tom Hanks in Forrest Gump en Dustin Hoffman in Rain Man, overtreft Eddie Redmayne zichzelf in The Theory of Everything. De carrière van Redmayne heeft dankzij zijn Oscar een enorme boost gekregen. Ook voor zijn tegenspeelster Felicity Jones is deze film een grote stap voorwaarts.

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg van The Theory of Everything.

  • Deelnemen kan van 25 mei t.e.m. 29 mei 2015.
  • Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag.
  • Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners van België! 
  • Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten.
  • Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.