Win dvd’s The Walking Dead seizoen 2

The Walking Dead 2

E1

De bioscoopzaal wordt in ParaNorman onveilig gemaakt door zombies. Onze huiskamer is ook geen veilig plek, want het 2de seizoen van The Walking Dead verschijnt vanaf 29 juli op dvd. Deze keer worden we in 13 afleveringen getrakeerd op liters bloed, ledematen die rauw worden opgepeuzeld en angstaanjagende geluiden in het midden van de nacht. Het is inmiddels al een tijd geleden dat de wereld veranderde in het domein van vleesetende zombies. Sheriff Rick Grimes en zijn kleine groep van overlevenden moeten zich staande houden in deze angstaanjagende nieuwe wereld. Terwijl de bloeddorstige zombies de groep constant op de hielen zitten, hebben Rick en de rest ook moeite om hun eigen menselijkheid te bewaren. Ze vluchten voor de zombies, maar kunnen ze elkaar wel overleven…?

The world we know is gone, but keeping our humanity? That’s a choice.

E1

Regie: Ernest Dickerson, Gwyneth Horder-Payton,…
Cast: Andrew Lincoln, Jon Bernthal, Sarah Wayne Callies
Muziek: Bear McCreary

Zoals we in seizoen 1 konden zien was Atlanta voor de overgebleven mensen geen veilige plaats. De groept trekt naar Fort Benning. Onderweg botsen ze op een file van leegstaande voertuigen. Terwijl de walkers dichterbij komen zoeken ze naar alles wat bruikbaar en eetbaar is. Elke handeling en stap houdt een groot risico in. Iedereen kan immers ingesloten en afgezonderd geraken van de groep. Eens dat gebeurt, wordt het overleven bijzonder moeilijk. Tijdens hun tocht naar Benning botst de groep ook op andere overlevenden. Voor iedereen is het wennen aan de aanwezigheid van nieuwe gezichten. Ook dat brengt spanning en gevaar met zich mee. De groep valt meer en meer uit elkaar. Voor sommigen leidt het zelfs een (tijdelijke) dodelijke afloop.

You want to kill me, you’re going to have to do better than that wrench.

Naast de bekende gezichten uit het eerste seizoen zie je nieuwkomers als Scott Wilson, Lauren Cohan, Pruitt Taylor Vince en Michael Zegen. Fans van de reeks weten ondertussen dat AMC ook al een 3de seizoen heeft besteld. Iets waar we met ons allen naar uitkijken. Dit seizoen was immers in Amerika weer eens goed voor 10 miljoen kijkers.

Extra’s:
• Featurettes:
– All The Guts Inside
– Live Or Let Die
– The Meat Of The Music En Meer!
• Deleted Scenes
• Audio Commentary With Executive Producer Glen Mazzara
Supercalifragilistic geeft 2x het 2de seizoen weg van The Walking Dead. Deelnemen kan van 27 augustus tot en met 31 augustus 2012. Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , ,

Comments are closed.