Win dvd’s The World’s End

Universal

Universal

Wie This is The End heeft gezien en er meteen zelf een einde aan ging maken, wacht nog even. Het einde van de wereld krijgt zowaar een tweede kans. Deze keer krijg je niet het einde van de wereld door de ogen en onkunde van een groep bevriende Amerikaanse acteurs die hun talent verspillen. Wel, volg je het einde dankzij een stel Britse komieken, een Hobbit, een ex 007-vertolker en zijn Bondgirl. En dat samen in de film The World’s End.

Drink up. Let’s Boo-Boo.

Universal

Regie: Edgar Wright
Cast: Simon Pegg, Martin Freeman, Nick Frost, Pierce Brosnan, Rosamund Pike
Muziek: Steven Price

Het moest de ultieme reünie worden voor Gary King (Simon Pegg) en Andy Knightley (Nick Frost): één nacht, vijf vrienden, twaalf kroegen. Een met drank overgoten tocht naar ‘The World’s End’ kroeg die alleen de sterksten zullen overleven. Ze hebben de tijd van hun leven en zijn klaar om de wereld te veroveren… maar vanavond moeten ze deze misschien wel redden.

Edgar Wright, regisseur van Shaun of the Dead en Hot Fuzz, heft het glas op de Apocalyps. Als soort van borrelhapje geeft hij jou deze sensatierit van humor en explosieve actie.

And here we go! Just like the Five Musketeers!

Universal

Deze The World’s End is het derde deel van de officieuze Three Flavors Cornetto Trilogy. Je ziet de personages deze keer Cornetto’s eten met een groene kleur. Edgar Wright vertelt dat de groene kleur staat voor science fiction en het buitennatuurlijke. Het zijn de centrale drijfveren in dit verhaal. In Shaun of The Dead staat rood (aardbeiensmaak) centraal als symbool voor bloed en zombies. In deel twee Hot Fuzz draait het rond de politie. Daar wordt de kleur blauw en de smaak vanilla verbonden. Zo weet je meteen hoe deze reeks kleurt en smaakt.

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg van The World’s End.

  • Deelnemen kan van 10 maart tot en met 14 maart 2014
  • Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag.
  • Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! 
  • Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten.
  • Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

Word fan van onze Facebook-pagina. Beantwoord onderstaande vraag en maak kans op tickets Office Christmas Party.

* indicates required field

Ondersteund door Fast Secure Contact Form

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.