Win dvd’s van Chronicle

Chronicle

Fox

Films gemaakt op maat van de jeugd verschillen onderling danig van elkaar. Wie houdt van braspartijen die vindt zeker zijn gading in Project X. Wie meer into sciencefiction is die zit goed met Chronicle. Nadat drie vrienden van de middelbare school in contact komen met een mysterieuze substantie, beschikken ze plotseling over superkrachten. Ze zijn dolblij met hun nieuwe krachten… maar de situatie loopt al snel uit de hand. Wanneer bij één van de vrienden een duistere kant naar boven komt, wordt hun vriendschap op de proef gesteld. Chronicle is en film vol superkrachten dus, maar eentje met zijn eigen, authentieke stijl.

There’s something wrong with Andrew.

Fox

Regie: Josh Trank
Cast: Michael B. Jordan, Dane Dehaan, Alex Russell

Regisseur Josh Trank is zelf nog midden de twintig. Daarmee behoort hij net als de Fransman Xavier Dolan tot de nieuwe generatie filmmakers met visie en voeling voor het vak. Trank verwijst naar films als Akira, Carrie en The Fury als inspiratiebronnen. Ook scenarist Max Landis (de zoon van regisseur John Landis) toont zich een sterk auteur. Hij schreef deze teenagers neer als geloofwaardige karakters waarmee je je makkelijk kunt identificeren. De dialogen tussen de tieners komen ook overtuigend over.

Please, it’s just I-I don’t know what I did. I lost control, and I’m so sorry.

De drie tieners worden overtuigend vertolkt door Michael B. Jordan (Friday Night Lights), Dane Dehaan (True Blood) en Alex Russell. Michael Kelly (The Adjustment Bureau) speelt de rol van Andrews vader. Verder is er origineel camerawerk. Net als in The Blair Witch Project maakt Chronicle gebruik van filmopnames die door de personages zelf zijn gemaakt, zoals de camera van Andrew, een videoblog en bewakingsvideo.

Samengevat zit Chronicle vol spectaculaire special effects, boeiend uitgewerkte karakters en een ijzersterk verhaal. Perfect filmplezier dat je niet mag missen!

Dvd extra’s:
• Pre-viz
• Camera test
• Bioscoop trailer

Blu-ray extra’s:
• ‘Extended version’ met nooit eerder vertoonde scènesS
• Verwijderde scène
• Pre-viz
• Camera test
• Bioscoop trailer
• Soundtrack info

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg van Chronicle. Deelnemen kan van 23 juli tot en met 27 juli 2012. Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.