Win dvd’s van Paranormal Activity 4

Paramount

Paramount

Horrorfilms. Ze zijn relatief goedkoop om te maken. En als ze goed gemaakt worden, dan brengen ze aardig wat centen op. Nog meer, je krijgt dan fans die graag nog eens geld op tafel leggen en de schrik van hun leven willen beleven. Voorbeelden van de laatste jaren zijn Hostel, Saw en Paranormal Activity. Wat deze laatste betreft zijn we ondertussen aan nummer 4 in de serie. Henry Joost en Ariel Schulman zijn de regisseurs die hun ziekelijke fantasie op jou loslaten. Waarvoor dank.

Please don’t hurt me!

Paramount

Regie: Henry Joost en Ariel Schulman
Cast: Kathryn Newton, Matt Shively, Aiden Lovekamp, Brady Allen, Stephen Dunham, Alexandra Lee, Katie Featherston

Met Paranormal Activity 3 werd gekozen voor een prequel. Altijd handig als je meer uitleg wilt geven over het hoe en waarom er bepaalde dingen gebeuren in het heden. Met Paranormal Activity 4 zitten we terug in dat heden. Meer specifiek 5 jaar nadat Katie haar vriend Micah, haar zus Kristi en haar echtgenoot Daniel heeft vermoord en hun baby Hunter heeft meegenomen.

Katie en Robbie zijn verhuisd naar een andere stad en sindsdien ervaren hun buren, Alice en haar moeder, vreemde gebeurtenissen. Lichten gaan aan en uit, figuren verschijnen en verdwijnen zonder enige logische verklaring. Behalve dat er iets niet klopt met en bij de buren. Hun buurmeisje legt alle gruwelijke gebeurtenissen vast. Het leidt tot een bloedstollende climax waar je onbedaarlijk van zal trillen.

That is awesome!

Het horrorgehalte wordt verhoogd doordat de film is gemaakt op basis van niet tradtionele camera’s en technieken. Zo wordt er handig gebruik gemaakt van smart phones en chatcamera’s. De echtheid ervan voelden een stel kinderen in Engeland. Toen zij naar de bioscoop gingen voor Madagascar 3: Europe’s Most Wanted kregen ze per ongeluk de trailer van Activity 4 te zien. Velen waren in shock. Je bent dus gewaarschuwd.

Paramount

De fans weten ondertussen wel dat er een deel 5 volgt. Dat wordt eentje zonder Stephen Dunham. Hij stierf in september 2012 aan de gevolgen van een hartaanval.De extended version is 9 minuten langer dan de bioscoopversie (die je ook kunt bekijken) en bevat stukken van de zogenaamde Recovered Files (een half uur angstaanjagende footage die als extra werd opgenomen). Tegelijk met de release van deel 4, verschijnen alle delen ook nog eens gebundeld in twee ijzingwekkende boxsets.

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg van Paranormal Activity 4. Deelnemen kan van 25 februari tot en met 1 maart 2013. Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgesloten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.