Win dvd’s van Piranha 3DD

Eone

Eone

Afgelopen week vertoefde de rondborstige blondine Pamela Anderson in De Kruitfabriek. Pubers van de jaren 90 kennen haar vooral als de moordgriet in dat strak zwempak dankzij de tv-reeks Baywatch. Menig kruit werd destijds door haar verschijning verschoten op tienerkamers. Kruitvuur dat de provincie Limburg zo graag wil hebben. Of het zaad van David Hasselhoff welkom is, betwijfel ik.

Eone

Regie: John Gulager
Cast: Gary Busey, Christopher Lloyd, Ving Rhames, Danielle Panabaker, David Hasselhoff, Matt Bush, Katrina Bowden
Muziek: Elia Cmiral

The Hoff heeft immers al een gezegende leeftijd bereikt. Maar de acteur laat het duidelijk niet aan zijn hart komen. Hij ligt er niet wakker van dat hij tegenwoordig meer als een karikatuur van zichzelf en zijn personage uit die reeks wordt gezien. Noem hem gerust de Eddy Wally van de cinema. Hasselhoff lacht gewoon lekker mee. Kijk maar naar Piranha 3DD. In deze sequel zijn er kleine visjes nog groter, lelijker en dodelijker dan in de filmversie van 2010.

Voor scenaristen Marcus Dunstan en Patrick Melton is elk excuus goed. Het enige wat telt en het enige wat regisseur John Gulager gratuit op het tienerpubliek loslaat zijn supersize boezems en mini bikini’s. Is dat erg? Neen. Amuseren is de boodschap. Ja, de personages hebben vaak niet meer dan 1 hersencel. En ja, ze doen veelal net datgene wat ze niet moeten doen. En ja, luid schreeuwen naar dat televisietoestel helpt niet. Maar toch doe je het met alle kracht. Tegenover al dat jong geweld zie oude rotten als Gary Busey en Christopher Lloyd. Ving Rhames laat zich ook weer eens volledig gaan en gooit letterlijk zijn hele lichaam in de strijd tegen deze fishes from hell.

Bij dit komische horrorfestijn zorgt Elia Cmiral voor een heel passende muzikale omkadering. Hem kennen filmmuziekliefhebbers van Ronin, Pulse en Wrong Torn.

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg van Piranha 3DD. Deelnemen kan van 28 januari tot en met 1 februari 2013. Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , ,

Comments are closed.