Win dvd’s van Sinister

Eone

Eone

Regisseur Scott Derrickson laat je na The Exorcism Of Emily Rose opnieuw rillen en beven. Hij beschikt voor Sinister over 3 krachtige wapens. Er is de sterke en overtuigende vertolking van Ethan Hawke. Hij heeft een meer dan gruwelijk wezen dat de donkere hoeken van alle kamers onveilig maakt. En hij heeft componist Christopher Young. De muziek voor deze Sinister is immers een ontdekking op zich.

Eone

Regie: Scott Derrickson
Cast: Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio,
Muziek: Christopher Young

Ellison (Ethan Hawke) is een schrijver van misdaadromans. Voor die romans baseert hij zich op waargebeurde politiezaken. Zoals vaak het geval is, kan Ellison inspiratie vinden voor zijn volgend boek. Misschien dat een nieuwe thuis soelaas kan brengen. Een andere omgeving, andere gezichten en andere achtergronden is hetgeen hij zoekt en ook vindt. Maar misschien is het wel iets teveel van het goede – of slechte – want hun nieuwe thuis is een bijzonder huis. Ooit werd er een hele familie uitgemoord. Bovendien worden er videobanden gevonden waar nog meer moorden op staan. Zonder dat Ellison beseft brengt hij een oude bovennatuurlijke entiteit terug tot leven.

Deze Sinister is van de makers van Paranormal Activity en Insidious. Fans van het genre weten dus dat ze heerlijk op hun nagels zullen bijten. Hopelijk is dat dan niet tot bloedens toe.

Eone

De openingsbeelden zijn meer dan verontrustend: een man, een vrouw en hun kinderen hebben elk met een zak over het hoofd. Bovendien hangt er een strop om de hals. Beetje bij beetje wordt de tak waar ze aan hangen afgezaagd. Je weet dat het een vruchteloze en pijnlijke strijd wordt tegen die laatste adem. Het filmpje van dit voorval wordt vroegtijdigd afgebroken. Wat is er aan de hand en vooral wat gaat er volgen, spookt er door je hoofd terwijl de titel over het scherm verschijnt. Wil je weten dat er daarna gebeurt, doe dan mee met onze wedstrijd.

Supercalifragilistic 3 dvd’s weg van Sinister. Deelnemen kan van 4 maart tot en met 8 maart 2013. Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , ,

Comments are closed.