Win dvd’s van Snow White and the Huntsman

Snow White and the Huntsman

Universal

In Snow White and the Huntsman vertolkt Kirsten Stewart de rol van de heldin wier schoonheid een doorn in het oog is van de ijdele en boosaardige koningin (Oscarwinnaar Charlize Theron). Omdat ze zich bedreigd voelt, geeft de duivelse vorstin een jager (Chris Hemsworth) de opdracht om Sneeuwwitje uit de weg te ruimen. Sam Claflin (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) speelt de prins uit het sprookje die overweldigd wordt door de schoonheid en innerlijke kracht van Sneeuwwitje. Deze nieuwe versie van het legendarische sprookje ontsproot aan de verbeeldingskracht van producers Joe Roth (Alice in Wonderland) en Sam Mercer (The Sixth Sense) en is de visie van de befaamde reclamefilmer Rupert Sanders.

Lips red as blood, hair black as night, bring me your heart, my dear, dear Snow White.

Universal

Regie: Rupert Sanders
Cast: Kristen Stewart, Chris Hemsworth, Charlize Theron
Muziek: James Newton Howard

Terwijl Julia Roberts de humoristische kaart trok voor haar rol in Mirror, Mirror, gaat Charlize Theron voor de overkill. Ze zuigt letterlijk zuigt de ziel van de mooiste meisjes van het land uit hun lichaampjes zodat zij kan overleven. Iedereen wil immers de mooiste zijn. Maar er kan maar een de mooiste van allemaal zijn. Haar plan loopt niet zoals gehoopt. Sneeuwwitje ontsnapt uit de kelder.

Sneewwitje doorkruist het hele land, ontmoet tal van nieuwe gezichten zoals de bekende dwergen. Ze ziet met eigen ogen hoe het volk van haar vader lijdt onder de ijzeren hand van haar stiefmoeder. Als ze het land wil zien heropleven dan zal ze zelf met haar huntsman ten strijde moeten trekken tegen de kwade krachten die het land in de band houden. Ondertussen moet ze wel de verschillende aanslagen die de koningin voor haar in petto heeft kunnen overleven.

Universal

Do you hear that? It’s the sound of battles fought and lives lost. It once pained me to know that I am the cause of such despair, but now their cries give me strength. Beauty is my power.

 

Zoals je weet was er blijkbaar meer dan een werkrelatie tussen Kirsten Stewart en Rupert Sanders. Eten van de verboden vrucht heet dat dan. De brokken zijn gelukkig hersteld tussen het liefdeskoppel van The Twilight Saga. En de kans is onbestaande dat Sanders zal terugkeren voor de sequel. Dit is trouwens het eerste deel van een geplande trilogie. Dankzij het bioscoopsucces van deze film is het wachten op het vervolg. Tot het zover is kan je op dvd en blu-ray de visie van Sanders bekijken.

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg van Snow White and the Huntsman. Deelnemen kan van 22 oktober tot en met 26 oktober 2012. Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

http://www.youtube.com/watch?v=5_prx_wvmwU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.