Win dvd’s van Ted

Ted

Universal

Seth MacFarlane, is de bedenker van de animatiereeks Family Guy. De man heeft nog meer in zijn mars. Zo presenteert hij de komende Oscaruitreiking. Bovendien is hij zelf genomineerd voor een beeldje dankzij zijn muzikale bijdrage aan The Muppets. En alsof dat nog niet genoeg is verschijnt Ted op dvd en blu-ray. MacFarlane past zijn grensverleggende zin voor humor toe op zijn eerste langspeelfilm. Hij laat meteen stevig van zich horen.

Thunder buddies for life, right, Johnny?

Universal

Regie: Seth MacFarlane,
Cast: Norah Jones, Tom Skerritt, Mark Wahlberg, Mila Kunis, Seth MacFarlane
Muziek: Walter Murphy

Ted vertelt het verhaal van John Bennett (Mark Wahlberg). Hij is de gelukkige volwassen man die zijn kinderwens in vervulling zag gaan: een levende teddybeer. Alleen zit hij nu al jaren opgescheept zit met Ted… een knuffel wiens aaibaarheidsfactor al lang overschreden is. Ted is wat je verstaat onder de oude man; een beer die alleen denkt aan vrouwen, drank, seks en feesten als de beesten. Daarnaast braakt de beer de grootste rotzooi uit zijn kleine lijf. En daarmee is Johns vriendin, gespeeld door Mila Kunis, niet zo happy mee.

Back off, Susan Boyle!

Het scenario lanceert gedurfde grappen en raakt zelfs gevoelige snaren. Walhberg heeft zijn ware buddy for life gevonden. Ted is qua verschijning opnieuw een straf staaltje van computereffecten. Hij ziet er alvast mooier uit dan Gollum. Je zou op vlak van verhaal en humor snel de link maken met de films van Jason Segel en Adam Sandler. Maar toch maakt MacFarlane een duidelijk verschil. Wat dat verschil is, ontdek je zelf op dvd en blu-ray.

Extra’s blu-ray:
■Deleted & alternate scenes
■Gag Reel
■The Making of Ted
■Commentaar met Seth MacFarlane & Mark Wahlberg

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg van Ted. Deelnemen kan van 4 februari tot en met 8 februari 2013. Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.