Win dvd’s van The Darkest Hour

The Darkest Hour

Fox

Deze apocalyptische sciencefictionthriller The Darkest Hour, vanaf 16 mei verkrijgbaar op dvd, blu-ray en in 3D, neemt je mee in een wereld vol angst en terreur. Moskou was nog nooit zo verlaten, maar de waanzinnige special effects en de bloedstollende actie gunnen je geen seconde om daar bij stil te staan… Fasten your seatbelts voor dit verbluffende 3D-spektakel!

Regie: Chris Gorak
Cast: Emile Hirsch, Olivia Thirlby, Max Minghella, Joel Kinnaman, Rachael Taylor
Muziek: Tyler Bates

This is how it starts.

Fox

Een onverklaarde wereldwijde ramp zorgt ervoor dat elektronische apparaten overal ter wereld uitvallen. Wat volgt is chaos. Een onbekend ras van buitenaardse wezens met een bovennatuurlijke controle over elektriciteit start met een grootscheepse aanval op de mensheid. In Moskou zoekt een groep jonge stedelingen dekking onder de grond…

The Darkest Hour is een productie van Timur Bekmambetov, een cultverschijning die overal ter wereld geroemd wordt voor zijn regie van onder andere Night Watch en Day Watch, twee fantasyfilms waarvoor hij ook het script schreef. In 2008 maakte Bekmambetov zijn regiedebuut in Hollywood met de blockbuster Wanted.

They came here with a plan.

Regisseur Chris Gorak maakte naam als de art director van films als Fight Club en Minority Report. In 2006 regisseerde hij de sterke low budgetthriller Right at Your Door. The Darkest Hour is zijn tweede realisatie als regisseur.
Door de 3D-effecten lijkt het alsof je midden in de actie te staat en die effecten komen uit alle hoeken op je af! Met Moskou als exclusief decor is dit een waanzinnige, knap gestileerde filmtrip waarin het 3D-effect voor een onvergelijkbare ‘immersive experience’ zorgt.

Blu-ray/Combo extra:

  • The Darkest Hour: Overlevenden
  • Het visualiseren van een invasie
  • Verwijderde scènes

dvd extra:

  • Verwijderde scènes

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg van The Darkest Hour. Deelnemen kan van 14 tot en met 18 mei 2012.  Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.