Win dvd’s van The Raven

The Raven

Universal

De geliefkoosde onderwerpen van schrijvers zijn onmogelijke liefdes en seriemoordenaars. En laat dat net ook dé onderwerpen zijn waar mening filmmakers hun tanden in zetten. Ook regissur James McTeigue (V for Vendetta) laat zich door beiden verleiden. Met dank aan het mysterieus overlijden van auteur Edgar Allan Poe. Volgens de geschiedenisboeken stierf de man eenzaam en alleen op een bankje. Zo begint ook The Raven. Wat waren de mogelijke omstandigheden die geleid hebben tot de man zijn dood? We achterhalen het bij elke volgende liter bloed die rijkelijk vloeit.

You are referring to one of my stories. A work of fiction!

Universal

Regie: James McTeigue
Cast: John Cusack, Luke Evans, Alice Eve, Brendan Gleeson
Muziek: Lucas Vidal

John Cusack speelt de rol van Edgar Allan Poe. Hij vindt van zichzelf dat hij het grootst litterair genie is dat op de aarde rondloopt. Het feit dat hij arm en genegeerd wordt door alles en iedereen komt doordat niemand hem begrijpt. Niemand, behalve dan Alice Eve zijn geheime liefde. Hun liefde wordt afgekeurd door haar vader, gespeeld door Brendan Gleeson. En net dat is dan weer ideaal voer voor een seriemoordenaar die zich laat inspireren door de verhalen die Poe ooit heeft geschreven. Inspector Fields (Luke Evans) moet samen met Poe de dader klissen voor er nog meer doden vallen.

Take this kiss upon the brow! And, in parting from you now. Thus much let me avow. You are not wrong, who deem. All that we see or seem. Is but a dream within a dream.

Extra’s blu-ray:

  • Deleted & Extended Scenes
  • Filmmaker Commentary

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg van The Raven. Deelnemen kan van 5 tot en met 9 november 2012. Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.