Win dvd’s van The Way

The Way

Paradiso

Al jaren en eeuwen zijn er moedigen die de weg Camino de Santiago afleggen. Tijdens deze pelfrimstocht willen ze de reden van hun bestaan achterhalen, een bevestiging van hun reliegieuze overtuiging vinden of gewoon zichzelf terugvinden. De tocht van Tom (Martin Sheen) zit een beetje anders in elkaar tijdens de film The Way. De Amerikaanse dokter vliegt naar Frankrijk. Hij moet er de restanten van zijn zoon ophalen. Die zoon Daniel (Emilio Estevez) overleed tijdens een storm toen hij deze tocht aflegde.

Doesn’t this guy ever stop to smell the flowers?

The Way

Paradiso

Regie: Emilio Estevez
Cast: Martin Sheen, Emilio Estevez
Muziek: Tyler Bates

In plaats van dat Tom meteen terugkeert naar huis, neemt hij een moedige beslissing. Hij zal zelf  de tocht afleggen als eerbetoon aan zijn overleden zoon. Tijdens de afgelegde kilometers botst hij op enkele opvallende figuren. Ze doen hem nadenken over het leven en over hemzelf. Ook wie naar de film kijkt zal zeker de nodige levenswijsheid  ontdekken, zonder dat er met de vinger wordt gewezen. Daarvoor speelt Martin Sheen met verve de rol van de rouwende vader die kwaad is dat zijn zoon hem werd ontnomen.

You don’t choose a life, dad. You live one.

Paradiso

De vader-zoon-relatie is ook bijzonder omdat Martin Sheen ook daadwerkelijk de vader is van Emilio Estevez (en ook van het zwarte schaap in de familie: Charlie Sheen). Daniels dood vormt voor de acteur geen probleem qua screentime, want Estevez neemt tevens de regie voor zijn rekening. Het is dus een familiefilm worden. Helemaal af is de muziek van Tyler Bates. De componist brengt veelal volume in zijn scores voor Sucker Punch, 300, The Darkest Hour… . Hier past de muziek perfect met de mooie plaatjes en de (verborgen) emoties van de personages.

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg van The Way. Deelnemen kan van 12 november tot en met 16 november 2012. Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , ,

Comments are closed.