Win dvd’s van To Rome with Love

Paradiso

Paradiso

Aan sterren heeft Woody Allen weer geen gebrek in To Rome with Love. Na Barcelona en Parijs laat hij zijn acteurs verdwalen in de steegjes van deze wereldstad. Maar blijkbaar was er nog voldoende plaats. Want voor het eerst in 5 films en 6 jaar strompelt meneer Allen himself opnieuw voor de camera. Kwalijk kan je hem dat niet nemen. In Rome loopt immers ook de bloedmooie rode Penelope Cruz rond.

If something is too good to be true, you can bet it’s not.

Paradiso

Regie: Woody Allen
Cast: Penelope Cruz, Jesse Eisenberg, Alec Baldwin, Roberto Benigni, Alison Pill, Judy Davis 

De Amerikaanse Hayley ontmoet in Rome advocaat Michelangelo. Het duurt niet lang of de twee voelen vlinders in de buik. Hayley’s ouders mogen hun koffers pakken. Het is en blijft traditie dat je jouw toekomstige schoonfamilie ontmoet en keurt. Een 2de verhaal is dat van het koppel Antonio en Milly. Zij reizen naar Rome waar ze de beau monde van de stad zullen ontmoeten. Terwijl Milly verloren loopt, loopt prostitee Anna Antonio in hun hotelkamer tegen het lijf. Gelukkig en puur toevallig botst Milly op haar favoriete acteur. Ook zijn belandt op een hotelkamer.

Paradiso

He sings for pleasure, not money.

Verhaal 3 is dat van Leopoldo. Hij is een man van eenvoudige komaf. Hij is gelukkig met zijn vrouw en 2 kinderen. Vreugde heeft hij ook telkens hij de secretaresse Serafina ziet. Op een dag wordt Leopoldo wakker en ontdekt dat hij plots een nationale ster is geworden. De paparazzi volgen hem overal. Alles wat hij doet en zegt wordt vastgelegd. Leopoldo leert de positieve en negatieve kanten van de roem kennen. Het 4de verhaal is dat van architect John. Als student vertoefde hij in Rome. De stad heeft voor hem nog niets van haar charme verloren. Hij wil vooral jeugdherinneringen bovenhalen en wie weet enkele nieuwe maken.

Wat deze verhalen en de personages met elkaar verbindt zijn de thema’s bekendheid en wat je hebt gerealiseerd in het leven. Woody Allen combineert het realistische met het komische en het absurde. Dat maakt deze To Rome with Love een onverwacht stukje cinema.

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg van To Rome with Love. Deelnemen kan van 11 maart tot en met 15 maart 2013. Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.