Win dvd’s van Young Adult

Paramount Pictures

Young Adult is een hoofdstuk in Charlize Therons filmboek dat ondertussen ettelijke pagina’s telt. Deze keer speelt ze geen huismoeder met superkrachten, geen boze koningin of ijskoele ruimtevaarder. Theron sleurt zich deze keer iedere ochtend letterlijk uit bed en drinkt een fles Cola als ontbijt. Een grote zonnebril en T-shirt van Hello Kitty moeten voor voldoende anonimiteit zorgen als ze toch eens met haar hond Dolce wandelt. Ja, het leven van een auteur van boeken voor jong volwassenen zit merkwaardig in elkaar.

Sometimes in order to heal… a few people have to get hurt.

Paramount

Regie: Jason Reitman
Cast: Charlize Theron, Patrick Wilson, Patton Oswalt
Muziek: Rolfe Kent

In deze tragikomedie vertolkt Oscarwinnares Charlize Theron de briljante rol van de 37-jarige Mavis Gary. Voorheen was ze het populairste meisje van de school. Nu is ze een aan lager wal geraakt auteur. Ze gaat terug naar haar jeugddorp en wil zo haar glorietijd herbeleven. Haar doel is het heroveren van haar inmiddels getrouwde schoolliefde (Wilson). De terugkeer verloopt moeilijker dan verwacht en Mavis bouwt een opmerkelijke band op met een voormalig klasgenoot (Oswalt). Beiden worden geconfronteerd met de harde realiteit van het volwassen worden.

Psychotic prom queen bitch.

Paramount

Deze Young Adult past binnen het rijtje van komedies met een hart en scherpe dialogen zoals 50/50, Sunshine Cleaning en Thank You for Smoking. De centrale gedachte binnen deze film is dat iedereen ouder wordt, maar niet iedereen wordt volwassen. Of toch niet aan hetzelfde tempo. Het leven zit ingewikkeld in elkaar. Dromen, wensen, verlangens gaan hand in hand met tegenslagen, beperkingen en gevoelens van machteloosheid. Onze tijd hier op aarde heeft een beperkte houdbaarheidsdatum en af en toe hebben we nood aan een reboot. Wat Star Wars-sap maakt die reboot een tikkeltje aangenamer.

Extra’s dvd en Blu-ray:

  • Filmmakers’ Commentary
  • Misery Loves Company: The Making of Young Adult
  • The Awful Truth: Deconstructing a Scene
  • Deleted Scenes & More!

Supercalifragilistic geeft 3 dvd’s weg van Chronicle. Deelnemen kan van 30 juli tot en met 3 augustus 2012. Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.