Win een horrorpakket

The Human Centipede

Koch Media

1 keer per jaar hebben we een goed excuus om ons te verkleden als moordenaars, slachtoffers en andere ziekelijke personages uitgevonden door mensen met een nog ziekelijkere geest. Ik heb het dan natuulijk over Halloween. De dag waarop de dood centraal staat. De dag waarop we met ons allen de longen uit ons lijf mogen schreeuwen en de anderen aan het schrikken mogen brengen. Supercalifragilistic en Koch Media helpen jullie daar heel graag bij. We doen dat met een keus horrorpakket van 3 dvd’s.

The Human Centipede (First Sequence)

Koch Media

Met The Human Centipede (First Sequence) en The Human Centipede II heeft Tom Six naam gemaakt. De Nederlander brengt horror van de meeste bizarre en gestoorde soort. Het hoofpersonage in de films heeft als doel het maken van een menselijke duizendpoot. De eerste keer zijn 2 meisjes en een Japanner de slachtoffer van dienst , de tweede keer wordt het cijfer opgetrokken naar 12. In tal van landen werd flink de schaar gezet in de films. Op dvd beslis je gewoon zelf wanneer je wilt wegkijken. Trust me, dat zal je zeker doen.

Koch Media

In Playback bestudeert een groep middelbare scholieren dan weer de geschiedenis van hun stad. Tijdens hun onderzoek laten ze per ongeluk een kwade kracht vrij. De geest wil de diepste en meest duistere geheimen van het stadje wereldkundig maken. Geheimen die het daglicht niet kunnen verdragen… . In deze nagelbijter van Michael A. Nickles herken je Christian Slater (True Romance), Ambyr Childers (Gangster Squad).

Wie deze Halloween eens extra wil genieten van al deze horror, gezellig alleen in de zetel voor de televisie of met twee, drie, vier heb ik goed nieuws.

The Human Centipede II

Koch Media

Speciaal voor Halloween gooit Supercalifragilistic met dank aan Koch Media met een horrorpakket bestaande uit deze 3 dvd’s. Gillen, schreeuwen zijn toegelaten. Let wel: het beantwoorden van de vraag is geheel op eigen risico. U weze gewaarschuwd. Deelnemen kan van 29 oktober tot en met 2 november 2012. En dan wel door het beantwoorden van onderstaande vraag. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.