Win filmtickets Bait 3D

Bait3D

KFD

Wie eens goed wil griezelen in de bioscoop en bovendien in 3D, die zit vanaf 7 november goed met Bait 3D. Bovendien kan je er gratis naartoe dankzij Kinepolis en Supercalifragilisitic. We geven namelijk 5 duotickets weg voor deze film. Nog orkaan Sandy vers in het geheugen kan je alleen maar hopen dat zo’n situaties enkel tot de fictie behoren. In de voornaastme rollen herken je Xavier Samuel (Twilight), Alice Parkinson (X-Men), Julian McMahon (Nip/Tuck)

KFD

De overval op de supermarkt van een Australisch kustplaatsje had niet op een ongelukkiger moment gepland kunnen worden. Net als een gewapende kerel midden in de zaak zijn wapen trekt, dondert een monsterlijke tsunami over het stadje die alles op haar pad verzwelgt.

Doodsbang ontvluchten de overlevenden het water op zoek naar veiligheid op de stellingen van de ondergelopen winkel. De spanning stijgt, net als het water dat steeds dichterbij de elektriciteitskabels komt. Maar dat de overvaller doorslaat, het water onder stroom komt te staan of ze allemaal verdrinken, zijn niet eens de grootste gevaren.

Met het zeewater zijn haaien meegekomen die tussen de gangpaden de jacht openen op alles wat beweegt. Josh (Xavier Samuel) is vastbesloten zoveel mogelijk mensen te redden.

Supercalifragilistic geeft 5 duotickets weg voor deze film. Deelnemen kan van 5 tot en met 9 november 2012. Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

http://www.youtube.com/watch?v=p2qRYM7-9nQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.