Win filmtickets Her

Paradiso

Paradiso

We mogen de filmgoden op onze blote knieën bedanken dat de fin de carrière van Joaquin Phoenix opgezet spel was. Anders hadden we hem nooit gezien in de film Her. Het is een futuristisch liefdessprookje waarvan we allemaal dromen.

Sometimes I think I have felt everything I’m ever gonna feel. And from here on out, I’m not gonna feel anything new. Just lesser versions of what I’ve already felt.

Paradiso

Regie: Spike Jonze
Cast: Amy Adams, Joaquin Phoenix, Olivia Wilde, Rooney MaraScarlett Johansson
Muziek: Arcade Fire

Her is een ontroerend en sfeervol verhaal over liefde, intimiteit en de risico’s ervan in de moderne digitale wereld. Met de unieke visie van filmmaker Spike Jonze (Being John Malkovich) en een prachtige cast: Joaquin Phoenix, Scarlett Johansson, Amy Adams en Rooney Mara.

Her gaat over Theodore Twombly , een complex en gevoelig man die zijn geld verdient met het schrijven van persoonlijke en liefdevolle brieven in opdracht van andere mensen. Nog vol verdriet door het stuklopen van zijn jarenlange relatie, raakt hij geïntrigeerd door een nieuw geavanceerd computersysteem, dat een geheel eigen identiteit vormt op basis van de voorkeuren van de gebruiker.

It’s how we spend a third of our lives asleep, and maybe that’s the time when we feel the most free.

Paradiso

Wanneer hij het systeem activeert, ontmoet hij Samantha, een vrouwelijke stem met een verrassend menselijk gevoel voor humor en empathie. Hun vriendschap wordt steeds dieper door alle input en ervaringen die Theodore en Samantha met elkaar delen, en lijkt zelfs tot een gevoel van liefde voor elkaar te evolueren. Maar wat betekent deze emotie eigenlijk in dit digitale tijdperk?

Sinds zijn première op het NY Filmfestival is Her door pers en publiek op diverse festivals omarmd. Scarlett Johansson mocht op het Filmfestival van Rome de prijs voor Beste Actrice in ontvangst nemen voor haar rol als Samantha. De film won een Golden Globe voor Beste Scenario en kreeg maar liefst 5 Oscarnominaties, waaronder die voor Beste Film. Van die nominaties won Spike Jonze het beeldje van origineel scenario.

Supercalifragilistic geeft 5 duotickets weg van Her.

  • Deelnemen kan van 10 maart tot en met 14 maart 2014
  • Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag.
  • Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners van België! 
  • Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten.
  • Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.