Win filmtickets Riddick

DFW

DFW

Geef Vin Diesel een goeie rol in de juiste film en het is dubbel en dik genieten. Dat heb ik dan ook gedaan bij het bekijken van Pitch Black en de opvolger ervan The Chronicles of Riddick. Ik was en ben helemaal verslingerd aan de wereld van de Necromongers en hun veroveringstochten. Het was dan ook aftellen naar Riddick ofte The Chronicles of Riddick: Dead Man Stalking. Hierin bewijst onze Furyaan dat hij nog steeds elk gespuis dat huist in de donkere hoeken van het universum de baas kan.

One down… Three down. You see where I’m going with this?

DFW

DFW

Regisseur: David Twohy
Cast: Vin Diesel, Katee Sackhoff, Jordi Mollà, Karl Urban
Muziek: Graeme Revell

Riddick (Vin Diesel) is verraden door zijn eigen volk en voor dood achtergelaten op een verlaten, door de zon verschroeide planeet. Er zit niets anders op dan op krachten komen en de strijd aangaan met de buitenaardse roofdieren die hem belagen. Tot hij sterker dan ooit is en een team premiejagers uit het heelal kan uitdagen om de jacht op hem te openen.

Terwijl er een vernietigende storm aan komt razen, zweert het team van Boss Johns (Matt Nable) de planeet pas te verlaten als ze het hoofd van Riddick in een doos hebben. Maar met zijn vijand precies waar hij die hebben wil, start Riddick zijn eigen genadeloze wraakactie. Alleen zo kan hij de weg vrijmaken om terug te keren naar thuisplaneet Furya.

Betrayed again, shoulda seen it coming.

Deze keer kiezen Twohy en Diesel voor de less is more aanpak. Met minder centen moesten ze het uiterste uit kan persen, willen ze de twee voorgangers evenaren of overtreffen. Diesel investeerde zelfs zijn eigen geld in deze productie zodat de film toch kon gemaakt worden. Ook componist Graeme Revell doet weer zijn duitje in het zakje. Het resultaat van al dat werk en de geïnvesteerde 38 miljoen dollar zie je vanaf 25 september 2013 in de bioscoop.

Supercalifragilistic geeft 10 filmtickets weg van Riddick. Deelnemen kan van 30 september 2013 tot en met 4 oktober 2013.

  • Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag.
  • Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België
  • Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten.
  • Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.