Win filmtickets Vampire Academy

KFD

KFD

Het klinkt voor vele jongens als de ideale match: schoolmeisjes en vampieren. En dat is net wat scenarist Daniel Waters (Batman Returns) aflevert met zijn adaptatie van Richelle Meads boek. Het resultaat zie je in Vampire Academy. En dan stel ik meteen de vraag: wie mag er wel eens in jouw nek komen bijten…

A female – especially one who lives off of blood and magic – is going to have her mood swings.

KFD

KFD

Regie: Mark Waters
Cast: Zoey Deutch, Olga Kurylenko, Sarah Hyland, Danila Kozlovsky, Joely Richardson, Gabriel Byrne
Muziek: Rolfe Kent

Twee meisjes die op een heel bijzondere manier met elkaar verbonden zijn, studeren aan een school voor vampieren. Rose (Zoey Deutch) is niet alleen de hartsvriendin van Lissa (Lucy Fry), ze wordt ook opgeleid tot haar beschermengel. Niet zonder reden, want Lissa is prinses en troonopvolgster van de Moroi – zoals vreedzame, sterfelijke vampiers heten.

Rose traint er graag hard voor, ook omdat ze extra vechtlessen krijgt van de knappe Dimitri (Danilla Kozlovsky) voor wie ze wel wat voelt. Ze zal elke les nodig hebben, want de Strigoi – onsterfelijke, evil vamiers – zullen er alles aan doen om Lissa het leven onmogelijk te maken. Alsof het leven op school nog niet ingewikkeld genoeg is…

I don’t know about you, but my school can get a little insane. Most of us stay up all night. And all of us think that we’ll live forever… if we survive graduation, that is.

KFD

Regisseur Mark Waters is de man achter films als Mean Girls en Freaky Friday. Hij heeft dus voldoende voeling en ervaring met meisjes die op hol slaan. Zoey Deutch ken je waarschijnlijk nog van die andere bovennatuurlijke film Beautiful Creatures. Lucy Fry springt op haar beurt dan weer van het kleinere tv-scherm naar het grote witte doek. De twee krijgen van Waters steun van enkele bekende gezichten in de voornaamste bijrollen.

Supercalifragilistic geeft 5 duotickets weg voor Vampire Academy.

  • Deelnemen kan van 03/03/2014 tot en met 07/03/2014
  • Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag.
  • Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! 
  • Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten.
  • Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.