Win filmtickets You’re Next

KFD

KFD

Opgelet. Supercalifragilistic stuurt jou weer richting bioscoop. En dat voor de film You’re Next. Vergeet het droombeeld dat je hebt bij het vieren van een huwelijksverjaardag. Of het beeld van een koppel dat meer bij elkaar blijft voor de kinderen dan voor elkaar. In You’re Next krijgen de feestvierders ongewenst bezoek. Dat bezoek is bovendien gewapend en dodelijk efficiënt.

What is happening?

KFD

KFD

Regie: Adam Wingard
Cast: Sharni Vinson, Joe Swanberg, AJ Bowen, Nicholas Tucci
Muziek: Mads Heldtberg, Jasper Justice Lee, Kyle McKinnon

De familie Davison wordt aangevallen door een groep sadistische moordenaars tijdens een familieweekend. Ze barricaderen zichzelf in het vakantiehuis en weren verschillende aanvallen van zowel binnen als buiten het huis af. De gemaskerde moordenaars hadden echter niet gerekend op Erin, de vriendin van de jongste zoon van de familie. Zij heeft een mysterieus verleden. Daardoor kan je haar iets moeilijker dan de rest vermoorden…

Thanks to mum and dad for bringing us all here together.

De film werd voorgesteld tijdens het Toronto International Film Festival in 2011. Het werd daar positief onthaald met reacties over een ongezonde mix van brutaal geweld met een dosis zwarte humor. Die mix zorgt voor een frisse wind binnen het aanbod van killerfilms. Maar het heeft dus toch nog even geduurd voor deze bioscooprelease een feit werd. Voor de liefhebbers van het genre is de regisseur geen onbekende. Adam Wingard heeft ondertussen ook V/H/S (2012) en de sequel op zijn palmares staan. Hij is ook verantwoordelijke voor het segment Q Is for Quack in The ABCs of Death.

De rol van Erin is voor Sharni Vinson. Deze schoonheid ken je nog van Bait en uit de dansfilm Step Up 3D. Deze keer moet ze haar andere talenten aanspreken wil ze dat haar personage blijft leven tot na de eindgeneriek. Nicholas Tucci is meer vertrouwd met bloed en moord dankzij filmrollen in Choose (2010) en Currency Rising (2011). De muziek is geschreven door niet één, niet twee, maar drie componisten. Heldtberg komt overgewaaid vanuit de televisiewereld. Daar vervulde hij vooral de rol van sound designer. Justice Lee hoor je in de killerfilm A Horrible Way to Die. En McKinnon was net als Justice Lee betrokken bij Pop Skull.

Supercalifragilistic geeft duotickets weg voor deze film. Deelnemen kan van 9 tot en met 13 september 2013. Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in BelgiëDubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten. Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgesloten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.