Win goodies Breaking Bad

Sony

Sony

Fans van de tv-reeks Breaking Bad kijken uit naar 7 augustus. Dat is de dag dat het vijfde seizoen van Breaking Bad op dvd en blu-ray verschijnt. Het wordt dus reppen naar de winkel. Of gewoon meedoen met de wedstrijd van Supercalifragilistic. Wij geven immers 2 keer een Breaking Bad seizoen 5 pakket weg bestaande uit: 8in plush (Walt) + 4in clip (Jesse) + T-shirt (Br Ba Black)

All Hail The King

Sony

Sony

Geen kroon zonder kruis. Emmy-winnaars Bryan Cranston en Aaron Paul zijn terug als Walter White en Jesse Pinkman in het explosieve vijfde seizoen van Breaking Bad. Door de dood van Gus Fring is Walts transformatie van een fatsoenlijke huisvader in een gewetenloze drugscrimineel bijna voltooid.

Met Jesse en Mike (Jonathan Banks) als partners, is Walt van plan een klapper te maken in de meth-business. Maar de vruchten van zijn moorddadige operatie worden bedreigd door een nieuwe ontwikkeling in het onderzoek, geleid door zijn genadeloze zwager Hank (Dean Norris). In het vijfde seizoen bereikt de wereld van Walter White nieuwe hoogtes, maar ook dieptes. Geproduceerd door Vince Gilligan en Mark Johnson.

Meer weetjes over Breaking Bad lees je op de Facebook-pagina van SPHE.

Supercalifragilistic geeft 2 keer een Breaking Bad seizoen 5 pakket weg bestaande uit: 8in plush (Walt) + 4in clip (Jesse) + T-shirt (Br Ba Black). Deelnemen kan van 5 augustus tot en met 9 augustus 2013. Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten. Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

Het copyright// ©2012 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , ,

Comments are closed.