Win goodies van 21 Jump Street

21 jump street

SPHE

Het lijkt alsof Johnny Depp (met de dank aan eventuele medische ingrepen) altijd jong blijft. Ooit begon hij zijn carrière in de crimi-komedie serie 21 Jump Street uit 1987. Daarvan is een moderne filmversie van gemaakt. De thema’s uit de reeks zoals drugs, seks, verantwoordelijkheid en zovele andere krijgen ook een plaats in de film, als is dat meer op een humoristische en soms vrij gewaagde en gedurfde manier. Mar dat laatste hebben we graag en net daardoor hebben wij van Supercalifragilistic ferm genoten dit filmfestijn.

When did I get stabbed? That’s awesome!

SPHE

Regisseur: Phil Lord en Chris Miller
Cast: Channing Tatum, Jonah Hill, Brie Larson, Dave Franco
Muziek: Mark Mothersbaugh

Jonah Hill en Channing Tatum ruilen daarin de wapens voor schoolboeken. De actiekomedie 21 Jump Street is is verkrijgbaar op dvd en blu-ray sinds 24 oktober. Zelf zijn ze te oud voor deze shift, maar oud ben je niet om mee te lachten tijdens deze actiekomedie. De pas afgestudeerde agenten (Hill en Tatum) moeten als opdracht infiltreren in een plaatselijke high school. Zo moeten ze vat krijgen op een grote en gevaarlijke drugspraktijk die in de school heerst.

Lets make a baby!

 

SPHE

Schmidt en Jenko zijn meer dan klaar om hun jeugdige problemen achter zich te laten. Wanneer ze samen afstuderen aan de geheime ‘Jump Street’ unit, gebruiken ze hun jeugdige uitstraling om undercover te gaan in een middelbare school waar ze wapens moeten inruilen voor een leven in de schoolbanken. De jonge agenten riskeren undercover hun leven als tieners om een gewelddadige en gevaarlijke drugshandel bloot te leggen. De middelbare school blijkt niet meer te zijn wat het geweest is. Schmidt en Jenko worden onverwacht geconfronteerd met tienerproblemen uit hun jeugd. Ze hadden nooit verwacht dat een tiener zijn zo moeilijk kon zijn… .

Ik wil je nog volgende weetje meegeven: de opnames van de sequel gaan begin volgend jaar van start. Voor deze filmversie doet het regieduo voor de muziek beroep op het talent van Mark Mothersbaugh met wie ze ook al hebben samengewerkt voor de animatiefilm Cloudy with a Chance of Meatballs.

Extra’s dvd:

• Commentary with Directors and Cast
• Back to School
Extra’s blu-ray:

• Not So Slim Shady
• Gag reel
• Cube-O-Rama
• Brothers in Arms
• Johnny Depp On Set
• The Rob Riggle Show
• Peter Pan on The Freeway

Supercalifragilistic geeft dvd’s koffietassen én sleutelhangers weg van 21 Jump Street. Deelnemen kan van 29 oktober tot en met 2 november 2012. Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

http://www.youtube.com/watch?v=MqKReMOdu9M

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.