Win tickets August: Osage County

Paradiso

Paradiso

Supercalifragilistic verwent je deze keer nog maar eens met filmtickets. Deze keer is dat voor August: Osage County, de film waarmee Meryl Streep bewijst dat er voor alle Meryl Streeps boven de 50 jaar nog steeds goede filmrollen worden geschreven. Het bewijs is haar zoveelste Oscarnominatie voor haar rol van madre de familia.

Regie: John Wells
Cast: Meryl Streep, Julia RobertsEwan McGregor, Juliette Lewis, Chris Cooper en Benedict Cumberbatch
Muziek:  Gustavo SantaolallaAdam Taylor

Paradiso

Paradiso

August: Osage County is een zwart-komisch drama met een absolute topcast. Oscar-winnaressen Meryl Streep en Julia Roberts schitteren als moeder en dochter van de disfunctionele Weston familie. Door tragische omstandigheden worden deze twee wilskrachtige dames gedwongen samen te komen in het ouderlijk huis met de rest van het gezin.

Ieder familielid neemt zijn eigen problemen mee, wat zorgt voor diverse licht ontvlambare situaties, schaamteloze ruzies, en bekentenissen met onvoorspelbare gevolgen. De film is gebaseerd op het met een Pulitzer Prize en diverse Tony Awards bekroonde gelijknamige toneelstuk van Tracy Letts, die ook het scenario van de film schreef. Regie lag in handen van John Wells, die eerder meewerkte aan bekroonde producties waaronder ER, Mildred Pierce en The West Wing.

Voor de muziek zorgen Gustavo Santaolalla en Adam Taylor. Hoe die muziek klinkt hoor je in review van de soundtrack. Supercalifragilistic heeft ook een interview gehad met  Gustavo Santaolalla over zijn medewerking aan deze film. Dat interview kan je via deze weg beluisteren. 

Supercalifragilistic geeft 5 duotickets weg van August: Osage County.

  • Deelnemen kan van 17 maart tot en met 21 maart 2014
  • Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag.
  • Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners van België! 
  • Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten.
  • Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

Deze wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.