Win tickets Escape Plan

KFD

KFD

Sylvester Stallone deed al het onmogelijke met The Expendables. Ik heb het dan over het record samenbrengen van testosteron in dezelfde film. Mikael Håfström doet het met minder mannen, maar hij brengt wel de kleppers Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger samen voor Escape Plan. Die film kan je vanaf 13 november bekijken in de bioscoop. En dat kan gratis!

You don’t look that smart!

Regie: Mikael Håfström
Cast: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Vincent D’Onofrio, Sam Neill, 50 Cent, Amy Ryan
Muziek: Alex Heffes

KFD

KFD

Ray Breslin is ’s werelds meest vooraanstaande persoon als het gaat om veiligheid. Hij heeft elke gevangenis nauwkeurig geanalyseerd en is tevens getraind op een enorme hoeveelheid overlevingstechnieken.  Zo werkt hij aan de best beveiligde gevangenissen ooit, waaruit ontsnappen onmogelijk is. Maar dan belandt hij in de gevangenis die hij ooit zelf ontwierp. Ray doet er alles aan om te ontsnappen, en gaat op zoek naar de persoon die er voor zorgde dat hij zelf achter de tralies verdween.

Boom!

Er waren al lange tijd plannen voor een film met zowel Sylvester als Arnold. Sinds de jaren 80 circuleerden er scenario’s. Maar de agenda’s van de spierbundels vielen nooit samen. Alles kwam terug in een stroomversnelling door de exit van Schwarzenegger als politiek beest en de cameo van de terminator in The Expendables. Heel wat producenten hebben uiteindelijk gezorgd dat jij deze helden samen in de bioscoop kunt bekijken.

Supercalifragilistic geeft 5 duotickets weg voor Escape Plan.

  • Deelnemen kan van 15 tot en met 15 november 2013
  • Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag.
  • Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België
  • Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten.
  • Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , ,

Comments are closed.