Win tickets Irrational Man

Irrational Man

Paradiso

Vanaf 5 augustus heb je een nieuwe afspraak met Woody Allen. Vanaf dan kan je gaan kijken naar Irrational Man in de bioscoop. Nog meer goed nieuws is dat je dat gratis kan doen. Supercalifragilistic geeft namelijk bioscooptickets weg. 

Irrational Man

Paradiso

Regie: Woody Allen
Cast: Joaquin Phoenix, Parker Posey, Emma Stone

Filosofieprofessor Abe Lucas (Joaquin Phoenix) is een emotioneel verwoeste man, die alle vreugde in zijn leven heeft verloren. Kort na zijn komst naar de universiteit van een kleine stad, begint hij een relatie met een van zijn collega’s, Rita Richards (Parker Posey). Zo probeert hij zijn rampzalige huwelijk te vergeten. Zijn beste studente, Jill Pollard (Emma Stone), is gefascineerd door Abes exotische verleden en zijn getormenteerde ziel. Terwijl ze hem meermaals haar liefde verklaart, blijft hij haar avances afwijzen. Wanneer ze toevallig het gesprek van een vreemde opvangen, kunnen Jill en Abe de zaak niet loslaten. Abe neemt een cruciale en existentiële beslissing, die ervoor zorgt dat hij weer van zijn leven kan genieten. Zijn keuze zet echter ook enkele gebeurtenissen in gang die onomkeerbaar blijken.

De film Irrational Man ging in première (buiten competitie) op 15 mei op het 68e filmfestival van Cannes. Het is tevens de laatste film van Jack Rolling, die alle films van Woody Allen produceerde sinds de jaren 70.

Supercalifragilistic geeft 10 tickets weg voor Irrational Man.

  • Deelnemen kan van 29 juli t.e.m. 2 augustus 2015.
  • Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag.
  • Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners van België! 
  • Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten.
  • Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , ,

Comments are closed.