Win tickets Razor Reel Fantastic Film Festival 2013

RRFFF

RRFFF

Van 24 oktober tot 2 november 2013 opent het Razor Reel Fantastic Film Festival opnieuw zijn deuren voor het filmminnende publiek. Voor een zesde keer biedt de nieuwe editie een gevarieerde selectie van meer dan 45 films uit de hele wereld.

Het algemene thema van dit jaar is geloof en rituelen als inspiratiebron in de genrefilm. Tevens is er dit jaar ook een focus op Israëlische genrefilms: Goldberg & Eisenberg, Cannon Fodder en uiteraard niet te vergeten, de schitterende film Big Bad Wolves. Deze laatste is van de makers van Rabies, de festivalhit die twee jaar geleden op het RRFFF werd vertoond, en de film die de eerste Young Blood Award binnenhaalde.

Just Film Distribution

Er is de zombiekomedie Stalled, The Dead 2: India, Sadik 2, een kleine, maar hoogst vermakelijke Franse horrorproductie, The Curse of Chucky, I Spit on your Grave 2, Bring me the Head of the Machine Gun Woman, Blue Ruin, Sharknado, The Battery, de XXX-documentaire Kink en nog zoveel meer. Enkele gasten die Razor Reel over de vloer krijgt: Aharon Keshales, Navot Papushado, Richard Stanley, Simon Boswell, Kate Shenton, Howard en Jonathan Ford, Robin Enteinger, Richard Stanley, en Patrick Duynslaegher in de jury!

Grote publiekstrekkers worden op de affiche vergezeld van kwalitatief sterke projecten van beginnende regisseurs in de “Young Blood” selectie en vertrouwde filmsecties als “Fantastic Scope” en “Razor’s Edge” en ‘last but not least’ de kortfilmblokken. Het Razor Reel Fantastic Film Festival biedt, net zoals vorig jaar, meer dan film alleen. In navolging van de geslaagde start in 2012 komen volgende artistieke projecten aan bod: “XPO Art” en de “Dag van de Jonge Filmmaker”! Ook kunnen quizzers op 25 oktober 2013 zich volop aan elkaar wagen op filmgebied met Razor Reels eerste avondvullende filmquiz.

Universal

Op zondag 27 oktober 2013 transformeren we de Beurshallen in Brugge in de “Bryggias: Fantasy-, boeken- en filmbeurs”. Het is the place to be voor de face-painting-wedstrijd, workshops en  lezingen.  Ongelovigen toon berouw, gelovigen sta op en zing Uw psalmen, want dra is het hoogmis en het zal een mooie viering zijn. Je immers luisteren naar de Brugse beiaard met een speciale ode aan de filmmuziek in Bells from Hell ‘‘s morgens vroeg. En dat terwijl het complete Razor Reel team dan ongetwijfeld nog ligt te genieten van een welverdiende slaap, kuieren in hun geliefde stad.

Crisis of niet. Razor Reel houdt vast aan dezelfde democratische prijzen. Zes euro voor een filmticket, 70€ voor een abonnement en voor 25€ mag je vijf films naar keuze bekijken. Het complete programma is online te raadplegen op www.RRFFF.be.

Supercalifragilistic doet zelf nog beter. Want Supercalifragilistic geeft 10 duotickets weg voor Razor Reel Fantastic Film Festival 2013.

  • Bekijk de programmatie
  • selecteer welke film je wilt bekijken
  • op welke dag
  • en tijdstip
  • en mail het naar ons door

De gelukkigen mogen gratis en voor niets naar de film.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.