Win tickets voor The Bay

The Bay

KFD

Recent gaven we bij Supercalifragilistic tickets weg voor Bait 3D. Deze week maak je kans op een duoticket voor The Bay. De makers van Paranormal Activity en Insidious hebben hiervoor hun ziekelijke gedachten op papier en op film gezet met als resultaat een verhaal over onschuldige en nietsvermoedende burgers die de geest geven. Regisseur van dienst is Barry Levinson. Hij is bekend als producent van series als Oz, Borgia en films als The Perfect Storm, Wag The Dog en Sleepers.

KFD

Regie: Barry Levinson
Cast: Kristen Connolly, Christopher Denham, Jane McNeill, Anthony Reynolds, Michael Beasley, Stacy Rabon
Muziek: Marcelo Zarvos

Twee Franse wetenschappers ontdekken dat de zee voor de Amerikaanse kuststad Chesapeake Bay enorm vergiftigd is.  Ze proberen de burgemeester te overtuigen van hun bevindingen, maar hij weigert te luisteren.  Als gevolg breekt er een plaag uit in de stad, waarbij steeds meer inwoners van Chesapeake Bay geïnfecteerd raken door een mysterieus virus.

Benieuwd wie mag blijven leven en wie sterft? Het kan. En dan nog wel gratis dankzij Kinepolis en Supercalifragilisitic. We geven 5 duotickets weg voor deze film.

Deelnemen kan van 19 november tot en met 23 november 2012. Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , , , ,

Comments are closed.