Win tickets The Haunting of Georgia

KFD

KFD

Vanaf woensdag kan je weer rillen en gillen in de bioscoop. Je kunt dan gaan kijken naar The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia of kortweg The Haunting in Georgia. Ideaal voer voor de liefhebbers van films die jou de stuipen op het lijf jagen. En dan zoeken we graag troost in de stevige armen van een knappe bink. Of tussen de zachte boezem van een omschuldig meisje. En hoera! Voor ieder is er wat wils in deze The Haunting in Georgia.

KFD

Regie: Tom Elkins
Cast: Chad Michael Murray, Abigail Spencer, Katee Sackhoff
Muziek: Michael Wandmacher

Een jong gezin verhuist naar een nieuw huis in een groot bos. Wanneer de jonge dochter vertelt dat ze een onzichtbare vriend heeft en ook andere vreemde mensen ziet tussen de bomen, doen de ouders het af als een grote verbeelding. Maar als het jonge meisje plotseling verdwijnt, begint een wanhopige zoektocht.

The Haunting in Georgia leest als een film dat de vertrouwde en noodzakelijke elementen bevat van een horrorfilm. Maar dat betekent niet dat de oorzaak van de horror iets is dat je al eerder hebt gezien of gehoord. Chad Michael Murray is bekend van de tv-reeks One Tree Hill en die andere horrorfilm House of Wax. Hij speelt de jonge vader die in het donker zijn dochter Heidi moet zoeken. Moeder Abigail Spencer ken je dan weer uit Cowboys & Aliens, This Means War en Oz the Great and Powerful.

Componist Michael Wandmacher voorziet het verhaal van de nodige snedige muziekstukjes. De man deed dat ook al in bijvoorbeeld Piranha en Drive Angry.

De film zie je in de bioscoop vanaf 12 juni. Dankzij Supercalifragilistic kan je zelfs gratis genieten van The Haunting in Georgia. Supercalifragilistic geeft 5 duotickets weg. Deelnemen kan van 10 juni tot en met 14 juni 2013. Lees het wedstrijdreglement en geef antwoord op onderstaande vraag. Deze wedstrijd is enkel geldig voor inwoners in België! Dubbele inzendingen worden voor deze en volgende wedstrijden uitgesloten. Verhoog jouw kans en word fan van Supercalifragilistic op Facebook.

De wedstrijd is afgelopen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , , ,

Comments are closed.