Win tickets The Wolf of Wall Street

KFD

KFD

Hij is terug. Of beter zij zijn terug. Ik heb het dan over regisseur Martin Scorsese en acteur Leonardo DiCaprio. De twee hebben elkaar opnieuw gevonden voor The Wolf of Wall Street. Deze Wolf is meteen hun vijfde samenwerking. Het resultaat van die samenwerking zie je vanaf 8 januari in de bioscoop. En afgaande op de verklaringen van DiCaprio zal je het een en ander te zien krijgen.

KFD

Voor de verfilming van de biografische bestseller van Jordan Belfort werkte Oscar-winnaar Martin Scorsese opnieuw samen met zijn golden boy Leonardo DiCaprio als Jordan Belfort. The Wolf of Wall Street gaat over Belforts spectaculaire succes en even spectaculaire ondergang op Wall Street, zijn flamboyante levensstijl en tumultueuze privé-leven. Een leven dat werd gedomineerd door een verslaving aan drugs en alcohol.

Het scenario is geschreven door 4-voudig Primetime Emmy winnaar Terence Winter, vaste schrijver van topseries The Sopranos en Boardwalk Empire.

DiCaprio vertelde dat hij en Scorsese grenzen hebben kunnen en durven verleggen in het filmen van naakt en geweld omdat de film is gemaakt met eigen centen, dus zonder inbreng van een grote studio. Alleen heeft Scorsese er nadien wel hier en daar de schaar ingezet zodat hij een betere rating kreeg en er een groter publiek naar de film mocht kijken.

Als rolmodel voor zijn activiteiten verwijst Jordan Belfort naar het personage van Gordon Gekko gespeeld door Michael Douglas in Wall Street. Voor wie die film gezien heeft, weet waaraan hij zich mag verwachten.

Supercalifragilistic mag 5 duotickets weggeven voor The Wolf of Wall Street.

  • Deze wedstrijd is afgelopen.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
TAGS: , , , , ,

Comments are closed.